Mi a véleményetek arról, hogy homoszexuálisak fogadhassanak-e örökbe gyermeket?
30
A "homoszexuális" kifejezést nemtől függetlenül használják, azokra az emberekre, akik a saját nemükhöz vonzódnak.
Egy normális társadalomban ez nem lehet vitatéma. A homoszexualitás önmagában üldözendő dolog nem hogy még gyereket fogadjanak örökbe, de a kérdés miatt maradjunk most csak ennél.
A homoszexuálisoknak egyáltalán mi közük van a gyerekekhez? Egy normális férfit nem motivál a gyereknevelés vagy jobban mondva az apaság de ezek a homoszexuálisok mégis annyira "imádják" a gyerekeket. Egyértelmű hogy pedofil vágyak mozgatják őket és erről statisztikák vannak.
Másrészt ha egy homoszexuálisnak gyereknevelési vágyai vannak akkor gyereknemzési vágyakkal is rendelkeznie kell, a természet ezt nem adja csak úgy külön-külön. Ha ez így van akkor ők valójában nem homoszexuálisok és ugyanúgy tudnának normális életet élni csak nem képesek türtőztetni aberrált vágyaikat. Vagy a másik lehetőség amiről fentebb is írtam az hogy pedofil célzattal akarnak gyerekeket örökbe fogadni. Csak ez a kettő lehetőség van és mindkettő undorító és komoly intézkedéseket sürget a homoszexualitással szemben.
Érdekes még hogy ha ennyire liberálisok vagyunk akkor miért nem legalizáljuk mondjuk a prostitúciót, a poligámiát, a drogokat. Emellett miért nem álltok ki?
Megmondom én, azért mert ezek a férfiaknak kedvező intézkedések, míg a homoszexualitás elfogadtatása nem titkoltan társadalmunk elfeminizálodását és elbecstelenítését szorgalmazza. Mert a prostitúció, a drogok és a poligámia legalizálásra vannak normális érvek de a homoszexualitás mellet csak az izzó férfigyűlölet van.
Azok véleménye súlypontos ,akik ilyen családban nõttek fel.
Kiváncsian vàrom az Õ véleményüket.Nem névvel, hiszen nem
törvényes még.A többi hozzászólónak csak annyit,hogy ez nem a
személyeskedés fóruma,mindenki véleménye egyaránt értékes.
Nem kell a màsikat lesavazni,Normál válaszok kellenek.
Két nőnek is adnák,csak azt boncolgattam,hogy két nő megoldja sajátjaként,míg két férfi nehezen talál nőt,aki szülne neki.
Mielőtt beszólsz,értelmezz is,mert egy szóval nem írtam,hogy csak két férfi lehet homoszexuális.
Ezt a kisebbik rosszt egy lakas vagy auto vasarlasnal hasznalhato erv lenne, de egy gyermek elete, jovoje, fejlodese kapcsan nem johet szoba.
A helyes az lenne, az arva gyerekek szamat csokkentsuk minimalisra, ergo tobb penzt, tamogatast nyujtani a normalis eletvitelu neveleoszuloknek.
Most így hirtelenjében ezt találtam a guglin, de rengeteg hasonló beszámoló is van még a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!