Mi a véleményetek arról, hogy homoszexuálisak fogadhassanak-e örökbe gyermeket?
"mert komolyan átgondolták, úgy érzik, ott tart a kapcsolatuk, anyagilag megtehetik."
Inkább szegényen, de egészséges személyiség nevelje a gyereket, mint gazdagon, de beteglelkűen, beteges, aberrált életvitellel.
EZ A TERMÉSZET LEGŐSIBB TÖRVÉNYE: EGY NŐ ÉS EGY FÉRFI A KÖZÖS GYERMEKEKKEL HOZ LÉTRE, ALKOT EGY CSALÁDOT.
Minden, ami a természet törvénye ellen való, a betegség. Együtt kell élni vele persze, joguk van mindenhez, ami az emberi élethez szükséges és méltó: kivéve, hogy aberrációikat egy gyermek nevelésén keresztül éljék meg, és tönkretegyenek egy új életet is.
Pistike! Szüleid neve?
Apád neve? Mariska.
Anyád neve? Emese.
Vagy - Apád neve? Károly. Anyád neve: Péter.
Hála Istennek, Magyarországon ez tilos.
Próbálom megérteni mindenkinek a látásmódját, de ilyen szélsőséges nézetekkel nem tudok mit kezdeni.
Szerintem ez a nézet így elég elavult. Mint azt sokan írtuk, hetero szülők is tudnak durva lelki sebeket ejteni gyermeken, nem kellene ehhez homoszexuális szülők.
Egyik sem teszi feltétlenül tönkre egy gyermek életét.
Mivel érdekel a téma, megnéztem jó pár kutatási eredményt pubmeden, és nemigen találtam olyan kutatási eredményt, ami szignifikáns eltérést mutatott volna a hetero- illetve homoszexuáis párok gyermekeinek nemi identitását illetően.
Amúgy ne pontozzuk már le egymást, itt nincsenek hasznos és haszontalan válaszok, csak vélemények vannak!
Mert nincs elég adat, mármnt ha lenne eltérés,( sztem amugy nem lenne) akkor sincs egyelőre elegendő adat a birtokunkban....
Plusz a vizsgalat szempontjából szerinem fontos, hogy nem mint hetero párok gyerekeit kell vizsgálni, hanem mint hetero örökbefogadő párokét...
A párok szexuális viselkedèse maradjon meg intimitásnak.A
kutyát nem érdekli,hogy kivel,és hogyan.A màs beállítottságot
is tolerálni kell.Eddig happy.De egy ártatlan gyermeket nem
kéne belevonni ezekbe a kapcsolatokba.A gyerek nem döntõ
képes,de azért nem lehet bármit megtenni vele,mert gyorsan
visszaüthet,és lehet hogy szó szerint.
Az első válaszolónál a pont.
``Mivel a homoszexualitás a génektől függ és nem a neveléstől, alapjaiban nem látok kivetnivalót benne.``
9-nek:
Egyedülállóként fogadhatsz örökbe, meleg párként nem. Így oldja meg sok meleg is... "Egyedül" fogadja örökbe, csak ő lesz a hivatalos gyám, de a gyakorlatban ketten nevelik.
Egyébként, ha csak fekete meg fehér lenne, nem támogatnám. De az élet nagy része "szürke". Nem az anya-apa és minden happy család áll ellentétben a konyhában is szexelő homokosokkal. A heterok többsége csecsemőt, vagy nagyon fiatal gyermeket fogad(na) csak örökbe. 3 év felett szinte esélytelen. Nekik hol jobb? Árvaház, ahol nincs sem apa sem anya modell, nemhogy a 2 együtt, vagy egy szerető meleg család? Illetve az apa-anya modell sem mindig (sőt...!) tökéletes. Tehát mivel a mi kis világunk ennyire összetett, én támogatnám, de nem újszülött esetében, mert az a gyermek tuti kap hetero szülőket is, ami azért mindenkép jobb NEKI.
U.i.: Szerintetek egy intézetis gyereket nem csúfolnak a suliban?
22/L/Leszbi
Én homoszexuálisaknak adnék gyereket,mert:
Két leszbikus nő símán megoldja,csináltat sajátot,de két férfinek nehezebb a dolga és ez úgy nem igazság,hogy a leszbiknek több az esélyük a gyerekre,mint két meleg férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!