Miért mondjátok az 1D-s fiúkra hogy homoszexuálisak, amikor 3-nak van barátnője?
elég sok helyen el lett már magyarázva..
A zenéjük egy szr.. honnan tudod hogy tényleg a barátnője..vagy csak fizet neki hogy játssza el..már nem is azért..:D
Mellesleg millió egy képen egymás sggét fogdossák.. nem tudom én ahány fiút ismerek még a legjobb haverjával se tapiznák le egymást.. amúgymeg szimplán rájuk kell nézni.. szerintem több időt töltenek (egyesével persze) a tükör előtt egy alkalommal mint én egész nap.. meg basszus mire ez a hú 1d juj izé dejó.. 5-10 év múlva SENKI nem fog rájuk emlékezni..nem maradandót alkotnak.. esetleg olyat ami a mai ifjúság szemében (már akinek) jó zene.. ők próbálják ráerőltetni a többiekre akik végül ezért utálják meg az egészet.. és rohadt idegesitő minden rádióban ezt a szrt hallgatni.. (ezért nem is hallgatok rádiót..) Illetve annyira ki vannak találva.. látszik hogy.. hogy is mondjam..beállítottak.. az egyik kaja mániás a másik a "macsó" a külsejével van elfoglalva.. és már olyan szinten zavaró hogy ennyire nem eredetiek, hogy kész.. Nos kérlek ez az én véleményem..röviden tömören..
15l
Azért mert azt hiszik ezzel menők lesznek. ;)
Ugyanúgy leb__zták a régi fiú bandákat is (Blue, Backstreet boys, NSYNC) vagy pl Justin Timberlake-et, David Beckham-et, Cristiano Ronaldo-t stb.
A fiatal korosztály - mivel az érvelési technikájuk a béka feneke alatt van - előszeretettel b__z le bárkit, egyszerűen nem kell komolyan venni. :)
Én ugyan nem vagyok directioner (nem az én korosztályom meg ízlésem) de roppantmód nevetségesnek tartom ezt a "b__i mert én azt mondtam" dolgot:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!