Miért kell így reagálni a tényre, hogy lefekszem a barátommal? Komolyan szobafogsággal akar bűntetni, lassan 18 évesen?
Nem értem az anyámat. Lassan 2 éve együtt vagyunk a barátommal, gyógyszert szedek, szóval védekezünk.
Tegnap beszélgettünk a legjobb barátnőmmel (nálunk voltunk) és nem tudtam, hogy anya is hallja. Szóba került a szex és anya bejött a szobámba, hogy eddig erről miért nem beszéltem vele és azóta áll a bál...
Megkaptam mindent, hogy mekkorát csalódott bennem (???), nem gondolta, hogy ilyen lány leszek, mi lesz velem később, stb. Mintha azt mondtam volna, hogy 13 évesen veszítettem el, egy buliban.
Azt mondta, hogy nem mehetek sehova az iskolán kívül, a barátomat felejtsem el egy jó időre. De ezt ő sem gondolhatja komolyan, hogy a 18-hoz közel majd én itthon fogok ülni emiatt, ez vicc.
Elfogadtam, hogy nem kedvelik a barátomat. Nem is vártam el tőlük, úgy voltam vele, hogy ezzel semmit nem tudok kezdeni, nem nekik kell szeretni, nem ők vannak vele együtt.
De azért ne csináljon már úgy anya, mintha a barátom maga a Gonosz lenne.
Folyt. És mi problémám volt belőle? Jah, hogy semmi? Jó munkahelyem van, fo fizetéssel, a sulimat is fizetik és még csak 21 vagyok? Sajnallak
drága hogy savanyú a szőlő..vagy csak hianyzik a...
Előre szeretném leszögezni, hogy nem értek egyet édesanyád viselkedésével, de nem erről szeretnék Neked írni, mert ezt már sokan leírták.
Arról szeretnék Neked írni, hogy a hozzászólásaid átolvasása után arra jutottam: gyermek vagy még. Azt viszont tudnod kellene, hogy nem attól leszel felnőtt, ha idős párod van, ha megvan mindened, ha nemi életet élsz.
A mai fiatalokkal is hasonló a probléma: megtanulják a "felnőtt szerep" szerinti viselkedést és később saját maguk is elhiszik, hogy ők felnőttek. Valami ilyesmi lehet itt is szituáció (mivel nagyon sok témát kifejtés nélkül hagysz, így muszáj vagyok találgatni).
Rendben, erre azt lehetne írni, hogy: de nem drogozol, piálsz... de ez csak a jobbik rossz véleményem szerint.
Tudom nagyon jól, hogy ilyenkor tombol az emberben az igazságérzet és nagyon sokszor igazságtalannak tartjuk a szülői véleményt. Ez egy olyan adok-kapok, amire szintén nem lehet megfelelően reflektálni.
A lényeg: Fiatal vagy még, de már sarkos véleményed van nagyon sok dologról. Ez szerintem éretlenség, mivel ha éretten, intelligensen gondolkoznál, akkor meghallgatnád az összes véleményt, levonnád a konzekvenciákat és itt ismét két lehetőség van: 1) konszenzusra jutunk 2) elfogadjuk, hogy más a véleményünk. Amíg ezt a társalgási szintet nem ütöd meg, addig nehéz Veled véleményeket ütköztetni. (tudom azt is, hogy nagyon sok válaszadónál is ez a helyzet áll fenn, de itt számomra most csak Rólad van szó)
62 szeretnelek megnezni 20 ev mulva hol tart az eleted es a kapcsolatod es isten ne adja ha gyereket szeretnel es a sok tapasztalatot majd a nogyogyasznAK KELL HELYREHOZNI.
Mert ugye a ,,tapasztalat, kovetkezmenyekkel jarhat pl nemi betegsegek fertozesek es ennek kovetkezmenye meddoseg es mehszaj sebek.
De ez egy masik tema.
Nagyon szeretem a ontelt total magabiztos nagyon fiatal embereket se elettapasztalatuk se tul sok tudasuk nincs es azt hiszik hogy ok aztan mindent tudnak minderol.
azt hiszem mast le lesajnalni vagy azt gondolni nem el nemi eletet (savanyu a szollo) eleg gyerekes dolog.
A felnmott nok nem kotik mas orrara a nemi eletuket mert az senkire nem tartozik.
Azert mert taapasztalattal es felnott modra gondolkodik valaki az nem jelenti azt hogy o nem el nemi eletet.
Sajnos sok sok fiatal not lattam aki a fiatal kori hulyesege es tapasztalatszerzese miatt nem tudodtt gyermeket vallani.Es nem tobb szaz ferfivel fekudtek le csak volt egymas utan egy par kapcsolatuk.
Ezen gondolkodjatok el mielott felonyossen kiabaltok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!