Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell így reagálni a...

Miért kell így reagálni a tényre, hogy lefekszem a barátommal? Komolyan szobafogsággal akar bűntetni, lassan 18 évesen?

Figyelt kérdés

Nem értem az anyámat. Lassan 2 éve együtt vagyunk a barátommal, gyógyszert szedek, szóval védekezünk.

Tegnap beszélgettünk a legjobb barátnőmmel (nálunk voltunk) és nem tudtam, hogy anya is hallja. Szóba került a szex és anya bejött a szobámba, hogy eddig erről miért nem beszéltem vele és azóta áll a bál...

Megkaptam mindent, hogy mekkorát csalódott bennem (???), nem gondolta, hogy ilyen lány leszek, mi lesz velem később, stb. Mintha azt mondtam volna, hogy 13 évesen veszítettem el, egy buliban.

Azt mondta, hogy nem mehetek sehova az iskolán kívül, a barátomat felejtsem el egy jó időre. De ezt ő sem gondolhatja komolyan, hogy a 18-hoz közel majd én itthon fogok ülni emiatt, ez vicc.

Elfogadtam, hogy nem kedvelik a barátomat. Nem is vártam el tőlük, úgy voltam vele, hogy ezzel semmit nem tudok kezdeni, nem nekik kell szeretni, nem ők vannak vele együtt.

De azért ne csináljon már úgy anya, mintha a barátom maga a Gonosz lenne.

2014. ápr. 27. 17:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
14%
Sajnos a szülők idejében még nem tanitották,hogy minden "gyereknek"-fiatalnak megvan a saját genetikai sexuális érési programja.Ha elmennél anyuddal egy pszichológushoz és ott ezt a témát közösen megtudnátok beszélni akkor talán könyebb lesz a helyzeted,lehet,hogy anyud meg fog valamelyest nyugodni ha szakembertől hallja a fent leirtakat.Biztosan nehéz lehet neki is elfogadni,hogy már felnőtt a kicsi lánya.Viszont arról ő tehet,hogy nem alakult ki közöttetek egy bizalmas anya-lánya viszony.
2014. ápr. 27. 17:40
 12/78 A kérdező kommentje:

Azért nem kedvelik a barátomat, mert szerintük nem hozzám való, túl nagyvilági, nem illünk össze, idős hozzám.

De engem nem nagyon tud érdekelni, hogy mit gondolnak a kapcsolatunkról, elég hosszú ideje hallgatom, hogy elhagy majd, talál egy másik lányt, akit elcsábít, szóval már "immunissá" váltam ezekre.

2014. ápr. 27. 17:42
 13/78 anonim ***** válasza:
67%

Hát nem tudom,de azért akkor is kellemetlen arról témázgatni,hogy milyen jókat dugtak..

Anyuka hisztizik mert kezd felnőni a picilánya aki már nem babákkal játszik

2014. ápr. 27. 17:44
 14/78 anonim ***** válasza:
35%
Ha annyira magánügy a szexuális életetek, akkor a barátnőddel minek beszéled meg?
2014. ápr. 27. 18:01
 15/78 anonim ***** válasza:
39%

Az a baja, hogy nem mondtad el neki. Meg, főleg hogy nem tudja magát túltenni azon, hogy már ennyire felnőttél, a szülőknek ez nehéz.

Persze, nem azt mondom, hogy el kéne mondani, mert akkor meg amúgy szerintem az lenne a baj. :D Most komolyan, ki tud elképzelni egy olyan párbeszédet...? :D

Én nem jelentettem be, de amikor szóltam, hogy ott alszom a barátomnál, egyértelműnek vették, hogy mi a helyzet. Na, nem mintha akkor feküdtem volna le először a barátommal... de a szülőknek valamiért az van a fejében, hogy szexelni csak ottaludva lehet.

2014. ápr. 27. 18:11
 16/78 anonim ***** válasza:
36%
Ki tudna elképzelni egy ilyen párbeszédet?Hát pontosan ez a baj,hogy a 21 században ennyire tabu témának és szégyennek számit az erről való beszélgetés.Azért egy szakember le tudja ezt vezetni megfelelően,határokon belül,úgy hogy a szülő megértse,a szervezet órája nem korhoz és erkölcsi nézethez van igazitva ahogyan azt még ma is rengetegen hiszik.
2014. ápr. 27. 18:23
 17/78 anonim ***** válasza:
18%
Ha nagy a korkülönbség, és még menő is a barátod, akkor tudja, hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Ezért is nem teszik neki, hogy a szeretője vagy.
2014. ápr. 27. 18:48
 18/78 anonim ***** válasza:
55%

És miért nem tetted helyre anyukát? Nincs saját akaratod?

Nézd: meg lehet mondani anyukának, hogy ezzel az alpári, gyermekded viselkedéssel, amit most művel, csak annyit ér el, hogy elmar magától. Ha pedig betöltöd a 18-at és ezt műveli továbbra is, akkor fel lehet jelenteni a rendőrségen (felnőtt embert szobafogságra senki sem ítélhet, mert az bűncselekmény: a személyes szabadság korlátozása).

A szobafogságért és a durva lelki terrorért már most is feljelenthetnéd a gyámügyön. Nem sokat törődnének veled, de annyit igen, hogy anyukát jól helyretegyék.

Egyébként hogyan szedsz te 17 évesen fogamzásgátlót, ha anyukádnak csak most nyílt ki a szeme? Apukád ment el veled a nődokihoz?

2014. ápr. 27. 18:49
 19/78 anonim ***** válasza:
16%
Utolsó, manapság már menstruációs zavarokra, görcsökre is írják a dokik, szüői beleegyezés nélkül.
2014. ápr. 27. 18:58
 20/78 anonim ***** válasza:
21%

felnott? 17evessen na messze nem

Sajat akarat? holis lakik ? ki kenyeret eszi?

A felnottseg nem ott kezdodik hogy le tudod huzni a bugyid annak akinek te akarod hanem ott hogy felelossegteljessen gondolkodsz es el tudod tartani magad.

Amig anyad tart el nem vagy felnott max nemileg erett.

tehat megoldas engedelmeskedsz es tursz sajat labadra allsz es akkor mar barmit barkivel megtehetsz

2014. ápr. 27. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!