Miért kell így reagálni a tényre, hogy lefekszem a barátommal? Komolyan szobafogsággal akar bűntetni, lassan 18 évesen?
Nem értem az anyámat. Lassan 2 éve együtt vagyunk a barátommal, gyógyszert szedek, szóval védekezünk.
Tegnap beszélgettünk a legjobb barátnőmmel (nálunk voltunk) és nem tudtam, hogy anya is hallja. Szóba került a szex és anya bejött a szobámba, hogy eddig erről miért nem beszéltem vele és azóta áll a bál...
Megkaptam mindent, hogy mekkorát csalódott bennem (???), nem gondolta, hogy ilyen lány leszek, mi lesz velem később, stb. Mintha azt mondtam volna, hogy 13 évesen veszítettem el, egy buliban.
Azt mondta, hogy nem mehetek sehova az iskolán kívül, a barátomat felejtsem el egy jó időre. De ezt ő sem gondolhatja komolyan, hogy a 18-hoz közel majd én itthon fogok ülni emiatt, ez vicc.
Elfogadtam, hogy nem kedvelik a barátomat. Nem is vártam el tőlük, úgy voltam vele, hogy ezzel semmit nem tudok kezdeni, nem nekik kell szeretni, nem ők vannak vele együtt.
De azért ne csináljon már úgy anya, mintha a barátom maga a Gonosz lenne.
# 17, 2 éve azt hallgatom, hogy ennek nincs jövője, x hét múlva elhagy. Azért a sok "jó akaró" ellenére elég jól bírjuk.
Addig, amíg mi a barátommal akarjuk, hogy működjön ez a kapcsolat, működni fog.
# 18, elmondtam neki a véleményemet, de csak hajtogatja, hogy neki van igaza akkor is.
Eddig azt sem tudja, hogy gyógyszert szedek.
# 20
Hidd el, elköltöznék innen, ha lehetne. De amíg nem vagyok 18, kicsi az esély, hogy anya hagyná.
Persze, majd eltűröm, hogy ne mehessek sehova, mert az anyám enyhén prűd.
Kivanom neked hogy ha egyszer lanyod lesz ugyanezt eld at amit edesanyad.
Prud vagy nem aggodik erted mer tebben a tortenetben valaki serulni fog es az te leszel
kulonben koltozhetsz 16 felul oda mesz ahova akarsz csak a gyamugynek meg kell mondani hova mentel
Mi az, hogy "addig meg kuss" ?!
Mi vagyok én, valami alkalmazott a házunkban? Vagy mi?
Attól, mert az anyám, még nem irányíthat, nem zárhat be.
"Ki tudna elképzelni egy ilyen párbeszédet?Hát pontosan ez a baj,hogy a 21 században ennyire tabu témának és szégyennek számit az erről való beszélgetés."
Szóval te az édesanyádnak szoktál beszámolni a szexuális élményeidről... Biztos nagyon kíváncsi rá...
Barátaid nincsenek? Mondjuk nem csodálom...
en is anyuka vagyok van 4 gyerek egy kicsi 3 nagy
van egy kamasz fiam 16 eves ha nem engedelmeskedik nekem elveszti az osszes extra kivaltsagot telefon net pc buszberlet akinek nagy szaja van az uljon a szobalyaba tv pc telefon neluk es gyalogoljon zuhogo esoben stb
Marad az etel ital szallas tiszta ruha a tobbit elveszem.
A lanyokkal is igy tettem es hiszed nem hiszed nem voltak gondok. bunko volt a nagylany es nem kert elnezest? kikapcsoltam a netet es elvettem a pC es a telefont hiszen nem letszugseglet.
Nem is volt fiuzas atjaroszallo a haloszobaja tiszteletbe tartotta a szabalyokat.
Persze szexelt de nem ejjel es nem nalunk ez volt a szabaly.Nem maradhatott ott fiu ejszakara es neki ejfel elott haza kellett ernie.
Eredmeny foiskolan most vegzett es komoly baratja aki 4 eve udvarol neki (par evvel idosebb) most koltoztek ossze a foiskola utan.
Orulj neki edesanyad nem ilyen szigoru mint en bar rad ferne mert azt hiszed minden jar neked es termeszetes es kovetelni azt tudsz de ezert cserebe mit is mutatsz fel??
# 26
Lehet én is kipróbálom... Úgyis most lesz az unokatestvérem ballagása, kitárgyaljuk ott a nemi életemet az ebéd közben, hátha jobb lesz a kapcsolatom anyáékkal. :D
# 27
Miért kellene dolgoznom és hazaadnom a fizetésemet?
A gyerekük vagyok, még jó, hogy lakbért nem kérnek tőlem...
# 28
"Szobályába"? "Létszügséglet"? Mindegy, nem ez a lényeg.
Inkább nem írnám le, hogy szerintem milyen szülő vagy, mert ez lényegtelen és nem is ide illő.
Honnan veszed, hogy azt hiszem, nekem minden jár?
Azért, mert nem tárgyalom ki a családommal, hogy éppen a barátommal mikor, hol, hányszor?
Nem követelek én semmit, csak egy kis magánéletet szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!