Szerintetek is túl szigorú a párom a 13 éves lányunkkal?
Figyelt kérdés
Ma hajat festettem, 13 éves lányom megkért, hogy pár tincset fessek be neki. Gondoltam, miért ne? Amikor a párom hazajött és meglátta iszonyatosan mérges lett. Azt mondta, hogy ha mégegyszer ez előfordul kitépi a haját. Hogy mondhat egy apa ilyet?2014. ápr. 9. 20:32
1/28 anonim válasza:
Szerintem nem túl szigorú, 13 éves ne fessen hajat, még tincseket se.
2/28 anonim válasza:
Szerintem sem túl szigorú (ezek alapján).
3/28 anonim válasza:
Gondolom még általánosba jár, nálunk ott szabály volt, hogy nem lehetett hajat festeni, ha valaki megtette, mehetett haza, és intézze el ahogy akarja, addig nincs suli, csak igazolatlan.
4/28 A kérdező kommentje:
De tényleg csak pár tincsről van szó. Azt sem engedi neki, hogy fesse a körmét.
2014. ápr. 9. 20:39
5/28 anonim válasza:
Egyet értek a pároddal, nem 13 éves lánynak való a hajfesték meg a körömfesték. Ha majd felnött lesz vénasszony koráig mind csak festheti magát, de amig gyerek viselkedjen gyerek módra!
6/28 anonim válasza:
Ilyen női dolgokban neked kéne megvédened a lányotokat, főleg hogy te korábban megengedted neki (sőt te csináltad). Egyébként a gyereknevelésben máskor is ennyire ellenkező véleményen vagytok? Szegény lányotok issza meg a levét. 13 éves koromban nekem is festett anyum tincseket, pedig az már több mint 10 éve volt. Azt hittem azóta még jobban lazultak a szabályok.
7/28 anonim válasza:
Nekem se engedték se a hajfestést, se a körömfestést, semmi bajom nem lett. Sőt nálunk általánosban tilos volt, tehát hazaküldték azt, aki úgy jelent meg!
Hajamat azóta se festem, körmöt néha, semmiről nem maradtam le, remélem nem sminkeli magát.
8/28 anonim válasza:
Szerintem meg igenis egy kicsit lehetne engedékenyebb..ugyan miért ne festhetné a körmét?Persze nem feketére vagy tűzpirosra,hanem halványabb,szolidabb színekre.Az meg,hogy pár tincset befestettek neki?Gondolom a hajától nem olyan eltérő színü a festék.
9/28 anonim válasza:
én általános felsőben időnként festettem körmöt, de inkább gimiben. szerintem egy natúr vagy pasztellrózsaszínnel semmi gond nincs. hajfestés meg max színezővel, habár én is csak 16 éves korom óta festem a hajam, de volt olyan osztálytársam 7.ben akinek a szőkésbarna hajában volt szőke melír.
iskolától is függ, hogy mit lehet és mit nem. amúgy a lányod(szerintem) dicséretesen viselkedett, hogy legalább megbeszélte veled és nem sunyiban ment fodrászhoz.
10/28 anonim válasza:
Nem igy reagaltam volna a parod helyeben, de 13 evesen se hajfestes, se smink, se koromlakk nem kene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!