Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek hasonló szigorú férje van? Vagy csak én gondolom, h ez nem jó így?
Tehát elkezdem, először is nem VÁLNI AKAROK, nagyon szeretem a férjemet, és nem kapcsolati tanácsokat szeretnék kérni.
Tehát a férjemet 16 éves koromtól ismerem, nagyon szeretem, csak annyi vele a baj, h kicsit nagyon szigorú, amit én szeretek is, mert nekem ő a férfi a házba, csak néha úgy érzem, h túlkapásai vannak.
Nem szeretné, h menjek ide oda egyedül,de én meg egyedül vagyok egy csomót itthon.
Mindenünk megvan, nagyon jó az életünk, de igaziból nem mehetek sehova, csak boltba nélküle, mindenről tudni akar, nekem igaziból semmi privátszférám nincsen. Ez most akkor ok, van más is aki így él?
Ez nem normális kapcsolat!
Normális házasságban nincs olyan hogy nem mehet valamelyik fél sehova egyedül. Az rendben van, hogy ha aggódik érted. De mikor valaki így zsarnokoskodik, pórázon akar tartani, ellenőrizget, nincsen privát szférád, az minden csak nem boldog kapcsolat.
Nem értem hogy hagyhatod ezt... Mert az nyilvánvaló, hogy nem vagy így boldog, különben nem tetted volna fel a kérdést...
Az én férjem teljesen elfogadja, hogy vannak barátaim, lány is, és még fiú is. Nincs vele semmi baja, ha elmegyek velük ide oda. Neki is vannak barátai, velük közösen találkozunk leginkább.
Ez a normális, nem az amit a férjed csinál.
Ha meg hagyod magad, akkor így jártál, magadnak köszönheted, és akkor meg ne panaszkodj.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!