Nagyon elrontottam, Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szörnyű dolgot tettem, 321 ezer forinttal tartozom a bátyámnak. Elakarok tűnni itthonról, Budapestre akarok menni dolgozni, hogy törlesszem fél éven belül az adósságomat, de nem tudom mit csináljak a sulival. Tanulok, iskolába járok éjjel-nappal. El kéne intéznem, hogy magántanuló legyek, de anyum nélkül ez lehetetlen, apám meg sajnos Angliában él és elváltak a szüleim... Az igazgató pedig személyesen ismeri anyukámat, ráadásul személyes okokból tankötelezett vagyok amíg a 18. életévemet be nem töltöm, de nem akarok addig várni, most vagyok 17! Őrültség az egész, de nem tudok jobb megoldást. Nem bírom, hogy az anyukám rám sem néz és a többi családtagom nem beszél velem, még a nővérem se aki egy évvel idősebb tőlem és mindig mindenben mellettem állt, de most már nem... Tudom elcsesztem, de nem látok már jobb megoldást! :''(2014. ápr. 6. 21:18
1/4 anonim válasza:
Lehet, én vagyok a hülye így késő este, de nem értem: pontosan mit is tettél?
3/4 anonim válasza:
Több dolgot nem értek a kérdésedben:
1. miért kértél kölcsön a bátyádtól 321e Ft-ot, és ő miért adott (hiszen nyilván tudta, hogy nincs pénzed visszafizetni)
2. mi az, hogy "személyes okokból tankötelezett vagyok amíg a 18. életévemet be nem töltöm" - ilyen nincs, törvény szerint 16. éved betöltéséig van tanköteles, a törvényt semmilyen személyes ok nem írja felül
3. miért nem beszél veled a családod?
4. mit csesztél el?
4/4 anonim válasza:
Most kitalálja, mit hazudjon... kamu már megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!