Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most? Mindent elrontottam.
Sokat emlegettem paromnak az eljegyzest, elmondtam neki,h 3 eve minden nap azt varom, mikor jon el a nagy pillanat. Zaklattam ezzel. Most rajottem, hogy nem ez szamit, hanem hogy egyutt vagyunk es szeretjuk egymast. Hogyan hozhatom helyre?
23N
Átérzem a helyzeted, én is hasonló szituban voltam, bár én ilyen nyíltan nem adtam a tudtára; de az is épp elég volt.
Szerintem tudd le annyival, hogy elnézést kérsz érte és többet nem említed.
Nekem egy fájdalmas pofon kellett (átvitt értelemben!), hogy észhez térjek, ne várd meg te is!
Nem akarom védeni a barátját,de lehet ő még nem áll készen!
Az én barátom is így van ezzel!Mi is beszélgettünk már erről és ő azt mondta,hogy csak velem tudja elképzelni,de még nem most,mert még korainak érzi!Amivel szerintem nincs semmi gond,mert házasságot kötni nem csak huszonévesen lehet!:)
Dehogy rontottál el mindent.
ÜLJ LE VELE ÉS BESZÉLJ NEKI ERRŐL!
Mondd el neki hogy ne haragudjon hogy ezzel zaklattad,és nem számít neked ez az egész,csak hogy vele legyél mert nagyon szereted,és valószínűleg azért gondolkodtál ezen mert komolyan gondoltad ezt az egészet,szóval ez is azt bizonyítja hogy nagyon szereted és szeretnéd ha a kapcsolatotok komolyabbra forduljon.
Sok sikert
Ne aggódj,nem lesz semmi baj
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!