Ajj, már idegösszeroppanást kapok! Mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ma töltöttem be a 17-et, es az anyám még mindig kislányként kezel. Nem enged el sehova, se egyedül, se barátokkal. A szembe lakó nagyimhoz csak, de oda is úgy, hogy kimegy az erkélyre, hogy lássa átértem-e, es ha igen, akkor nagyim telefonjárol fel kell hivnom, hogy ténleg ott vagyok-e. A boltba se mehetek le. A városba se...se bartokkal, se egyedül. Ha iskolába megyek, irnom kell neki, hogy beértem-e,aztan ha vége az utolso órának, akkor kikell csörgetnem, hogy mikor indulok el, es ha kesek otthonrol kb. 10percet, máris hív, hogy merre csavargok. Ha hazaértem sulibol, onnantol kezdve rögtön lekell ülnöm tanulni. Aztan otthon kell ülnöm. Mindig hivnak a haverjaim, hogy menjek ki velük a városba, de én mindig mindenkinek azt hazudom, hogy rengeteg dolgom van,meghogy mással vagyok. Aludni se aludtam még sose barátoknal. Nálam se aludt még sose senki. Es anya azt sem engedi meg, hogy jöjjön át hozzam barinőm. Ha egy fiuhaver rám köszön, már kerdi hogy ez meg kivolt????? egyszer belement a facembe, es látta, hogy szoktam fiukkal levelezni, es rögtön azzal jött, hogy már nem vagyok szűz.ajj már leültem vele 100x ezt megbeszélni...de nem enged semmiből :/ mit tegyek?2014. ápr. 4. 21:34
11/14 A kérdező kommentje:
Anyát elengedte a nagyim mindenhova. Apa se tudja anyát meggyőzni, az van amit anya mond. Nagyim megengedi, de nem lehet az amit nagyi mond, mert ha anya nem engedi akkor nem lehet :/
2014. ápr. 5. 12:21
12/14 anonim válasza:
Nyugi, èn is hasonlóan voltam, azért nálam sem volt ennyire durva. Engem a nagyszüleim neveltek, 18 at betöltöttem, leléptem. Azóta én vagyok a legjobb unoka a világon és hogy menjek haza, mert mennyire hiányzok nekik. 18 éves korig, meg szerintük én voltam az ördög, a legrosszabb gyerek a világon. 5 éve költöztem és nincs az az Isten, amiért visszaköltöznék.
13/14 anonim válasza:
Én a helyedben iskola után lelépnék valamerre valakivel. Persze nem egész napra, egész éjszakára, de engem biztos nem érdekelne mit mond anyám, ha ilyen szinten próbálna lekorlátozni.
14/14 A kérdező kommentje:
:/
2014. ápr. 5. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!