Ti is kaptatok xar ajandekot a rokonoktol? Milyen mar hogy 170/55 37 es labu vagyok es xl es trikot meg 41 es papucsot zoknit kapok?
Kitől kaptad?
Ha távolabbi rokonok vagy nagymama:
Nem feltétlenül tudják a méreted, a magasságodból kiindulva nagyobbnak tippelték a lábméreted. A pólót meg véletlenszerűen vették annak reményében, hogy jó lesz.
Papucsot add oda valakinek akire jó, a pólót meg használd hálóingnek. Probléma megoldva.
Ha közeli rokonok akkor jogos a felháborodás.
XL-es trikó jó, nem lóg ki a cicid, nincs kint a derekad..
37-es zokni lehet, összemegy a mosásban, akkor pont jó lesz..
41-es papucs pont megfelelő lesz, ha megdagad a lábad, és nem okoz bütyköket,eldeformált lábat.
Szótár tényleg jobb ötlet lett volna! Hejjjjesírási!
Ezek az ajándékok általában olyanok szoktak lenni, hogy ők is kapták valakitől, de nem tetszett nekik, ezért továbbadják.Bárkinek, csak ne a kukába kelljen dobni...
Én egyszer egyik rokontól gázgyújtót kaptam, meg néhány használt (félig már elhasznált gyanúsan romlottnak tűnő)rúzst, ha jól emlékszem szülinapomra.Na, azt azóta is emlegetem.Örülök én kis ajándéknak is, meg nem bánom, ha valami praktikus dolog, de ez kicsit túllőtt a célon, úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!