Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ajándékot várnál a...

Milyen ajándékot várnál a rokonoktól a gyermeked szülinapjára?

Figyelt kérdés

Nekem rokonként szinte lehetetlen kitalálni, mit vegyek a családbeli gyerekeknek, mert:

- vannak olyan játékok, amiket tilt a szülő (bár a gyerek megveszne érte)

- van olyan játéka, amiből már van neki, fennáll az ismétlődés veszélye

- ha megkérdem a szülőt, mit vegyek, akkor nagyon drága játékok jutnak csak az eszébe. Annak én max a felét tudnám rászánni...

Egyszerűen nem is értem, minek annyi játék, hiszen minden csoda 2 napig tart, aztán megy a süllyesztőbe. Én annak idején akár egy lufival is napokig eljátszottam (többet nem is bírt ki).

2012. ápr. 13. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van. 2 eves fiamnak par hete volt a szulinapja es jottek axrokonok es csak hoztak es hoztak az ajandekokat. Csuszdatol kezdve a kiskonyhan at a taviranyitos autoig, babokig, ,irakosokig mindent kapott. En csak neztem, hogy mi lesz itt, jatszohaz? Annyira felesleges ennyi minden, hogy csak na. A jatekok fele nem is valo meg neki. Sokkal tobb ertelme lenne, ha egy heten ket delutan elvinnek a jatszoterre a fiam.

Vagyis, en valami hasznosat, korban neki valo aprosagot varnek. De hiaba sajnos.

2012. ápr. 13. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ruhának, nadrágnak, cipőnek örülök, a gyerek meg a játéknak. Mindegy neki hogy mit kap, mindennek örül, nagy kedvence a lufi, és a buborékfújó:) mondjuk ami igazi kincs, az a pici pony, vagy pony ház, 2 évesen kapott rá, azóta az a kedvenc, de rá fél évre bejöttek a playmobil babák, na onnéttól kezdve azok lovagolnak a ponykon:)

Dvd- nek is örül a lányom csak ponys legyen:)

Vagy gitár, zongora, cukorka, csoki, kindertojás.

Kis retikül, orvosi táska, gyurma, filc, festék, Tescos fürdőjátékok, kb. 1500 Ft , nagyon jók!

Tesóm kolléganőjéhez egyszer átmentünk látogatóba, nem is gondoltam volna, de mi mentünk, és mégis kapott ajándékot, hol ott 2x ha láttam.

Lényeg a lényeg, aznap láttam a Tescóban Minnie egeres előkét, de 1200 Ft- volt, annyit sajnáltam érte kiadni, mert annyiért kapok 7db-os kiszerelésben amin a napok vannak hétfőtől péntekig. Erre pont azt az előkét vették meg, ami tetszett, + egy csörgőt kapott a lányom, imádta. De én annyira örültem annak a szakálkának, hogy csak na!:)))

Egyébként amit barátnők gyerekei választanak a lányomnak, azokkal a játékokkal mindig játszik, jobban eltalálják mi kell egy gyereknek, mint egy felnőtt!

Szerintem ha a játék soron vagy, kérdezz meg ott egy gyereket minek örülne, és azt vedd meg!

2012. ápr. 13. 16:48
 3/5 A kérdező kommentje:
:) Jókat írtok!
2012. ápr. 13. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a mesekönyveknek örülök a legjobban, abból sosem elég, nagyon szeretek olvasni és a gyerekeimbe is ezt próbálom átültetni, eddig sikerrel. :)
2012. ápr. 13. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
nem írtad mennyi idős. Fajátékok nagyon jók. Illetve én a fiamnak amikor 3 éves volt Logico-t vettem, amit mindig lehet bővíteni feladatlapokkal. Azóta már eltelt 2 év, de még mindig imádja, lassan már áttérünk az iskolás táblára és csomagra. Igaz újonnan egy tábla 2800 forint és egy csomag (16 darabos feladatlap) 1400, de én neten veszem, ott ki lehet fogni olcsón. Illetve lányról vagy fiúról van szó?
2012. ápr. 13. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!