Milyen ajándékot várnál a rokonoktól a gyermeked szülinapjára?
Nekem rokonként szinte lehetetlen kitalálni, mit vegyek a családbeli gyerekeknek, mert:
- vannak olyan játékok, amiket tilt a szülő (bár a gyerek megveszne érte)
- van olyan játéka, amiből már van neki, fennáll az ismétlődés veszélye
- ha megkérdem a szülőt, mit vegyek, akkor nagyon drága játékok jutnak csak az eszébe. Annak én max a felét tudnám rászánni...
Egyszerűen nem is értem, minek annyi játék, hiszen minden csoda 2 napig tart, aztán megy a süllyesztőbe. Én annak idején akár egy lufival is napokig eljátszottam (többet nem is bírt ki).
Igazad van. 2 eves fiamnak par hete volt a szulinapja es jottek axrokonok es csak hoztak es hoztak az ajandekokat. Csuszdatol kezdve a kiskonyhan at a taviranyitos autoig, babokig, ,irakosokig mindent kapott. En csak neztem, hogy mi lesz itt, jatszohaz? Annyira felesleges ennyi minden, hogy csak na. A jatekok fele nem is valo meg neki. Sokkal tobb ertelme lenne, ha egy heten ket delutan elvinnek a jatszoterre a fiam.
Vagyis, en valami hasznosat, korban neki valo aprosagot varnek. De hiaba sajnos.
Ruhának, nadrágnak, cipőnek örülök, a gyerek meg a játéknak. Mindegy neki hogy mit kap, mindennek örül, nagy kedvence a lufi, és a buborékfújó:) mondjuk ami igazi kincs, az a pici pony, vagy pony ház, 2 évesen kapott rá, azóta az a kedvenc, de rá fél évre bejöttek a playmobil babák, na onnéttól kezdve azok lovagolnak a ponykon:)
Dvd- nek is örül a lányom csak ponys legyen:)
Vagy gitár, zongora, cukorka, csoki, kindertojás.
Kis retikül, orvosi táska, gyurma, filc, festék, Tescos fürdőjátékok, kb. 1500 Ft , nagyon jók!
Tesóm kolléganőjéhez egyszer átmentünk látogatóba, nem is gondoltam volna, de mi mentünk, és mégis kapott ajándékot, hol ott 2x ha láttam.
Lényeg a lényeg, aznap láttam a Tescóban Minnie egeres előkét, de 1200 Ft- volt, annyit sajnáltam érte kiadni, mert annyiért kapok 7db-os kiszerelésben amin a napok vannak hétfőtől péntekig. Erre pont azt az előkét vették meg, ami tetszett, + egy csörgőt kapott a lányom, imádta. De én annyira örültem annak a szakálkának, hogy csak na!:)))
Egyébként amit barátnők gyerekei választanak a lányomnak, azokkal a játékokkal mindig játszik, jobban eltalálják mi kell egy gyereknek, mint egy felnőtt!
Szerintem ha a játék soron vagy, kérdezz meg ott egy gyereket minek örülne, és azt vedd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!