Mit fogtok venni, vagy vettettek kisfiatok 3 éves szülinapjára?
Májusba lesz 3 éves a fiam.És most elkezdek félre tenni pénzt,hogy meglegyen az ajándéka, csak épp nem tudom mit kapjon.2000-3000 forintot tervezek letenni.Rossz esetben 6000 forint fog összejön ajándékra,jobb esetben 10 ezer körül.
Tortát azt kap 3 darabot is az biztos.Nagymamáktól meg férjem is akar sütni neki egyet.
3 torta? Nem lesz az egy kicsit sok? :)
Egyébként, ha még nincs neki, akkor dömper. Minden gyerek oda van érte meg vissza. :)
Júniusban lesz 3 éves a fiam és mi biciklit tervezünk neki.
Igaz már tavasszal megkapja. A szülinapján meg, hogy ne álljunk üres kézzel kap majd valami apróságot. Kis markolót, traktort, ilyesmit. Meg persze a tortát is.
3 éves kislányom Legot meg 3D-s kirakóst (bagoly és dinoszaurusz) fog kapni szintén májusban.
22F
Nem hangzik nagyképűen, de jó sok helyesírási hibát halmoztál itt fel.
Mi futóbiciklit vettünk, kirakósokat, üveggolyók, pattogós labdákat, mesekönyveket, ilyesmit. A program része a diavetítés lesz, ami számára teljesen új szórakozás.
ma harom eves a fiam :D
playdohs konyhakeszletet kap (nem az a nagyoknak való, mulleres kicsi, de ez is 5000ft sajnos :( )ahanyszor a mullerben vagyunk, mindig megnezi, megmutatja :D
apa hozott plussallatot, kulfoldrol, azt most kapja meg
a nagyszuloktől orvosi keszletet és teszveszvaros mesekonyvet "kertunk"
a falára neha meg megfestem a kedvenc mesehoseit, mindjart nekiallok a bogyo es babocanak (tuzolto samet akartam, de ma reggel vmiert nezte a falat, mondta, hogy ugyesen megfestettem oket (:D édes volt), es bogyó és babócat is.. :)
torta meg marcipanfigura
más nagyon nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!