Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak nekem furcsa, hogy sok...

Csak nekem furcsa, hogy sok családban a kutyát, macskát többre tartják mint a saját gyerekeiket?

Figyelt kérdés

2014. márc. 25. 19:33
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
26%
50# igazad van!!
2015. jan. 16. 12:04
 52/54 anonim ***** válasza:
84%
Majd akkor is arra gondoljatok,milyen jó,hogy nem a rühes kutyáknak/macskáknak adtátok az adótok 1%át hanem a roma purdénak ha 10 év múlva megszurkál az aluljáróban 500 forintért :))
2015. jún. 13. 12:57
 53/54 anonim ***** válasza:
91%
Nekünk is van 2 macskának még egy kutyánk de nem tartják többre mint engem
2017. szept. 3. 14:39
 54/54 orton ***** válasza:
70%

Marha egyszerű. Az állatokkal nem kell annyit foglalkozni, nem kell annyi energiát beléjük vetni, nem kell kommunikálni velük, nincs akadály, nincs közös nevezőpont, amikkel gond lehet. Csak a kis kedvenc meg a gazda, akinek szót fogadnak, aki mindig hálásan eszik, iszik, aki nem szól vissza, nem iszik, nem csal meg stb

Egy nagyon alacsony rizikójú, kapcsolatpótlék.

Persze azt is meg lehet figyelni hogy nagyon sok fiatal nőnek van háziállata, ami viszont pont azért van mert családcentrikusak és már a tizen-huszonévesen vágynak gyerekre, akiről gondoskodhatnának és így legalább felelősséget tanulva belekóstolnak milyen is az.

Tök érdekes szerintem.

2020. ápr. 15. 09:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!