Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak nekem furcsa, hogy sok...

Csak nekem furcsa, hogy sok családban a kutyát, macskát többre tartják mint a saját gyerekeiket?

Figyelt kérdés

2014. márc. 25. 19:33
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
97%

Én is voltam beteg és bántalmazott gyerek is,engem mégsem sajnáltak.Azokból a beteg,éhező gyerekekből meg pont olyan felnőttek lesznek,mint akik itt írkálnak.Olyanok,akik elítélik a másik embert.

Ha a fogamzásgátlást is lehetne támogatni,akkor nem volna annyi éhező gyerek.

2014. márc. 25. 22:22
 22/54 anonim ***** válasza:
89%

Na azt támogatnám én is.

Persze a fent említett népek ugye abból nem kérnek, mert a 20. éhező, beteg gyerek is "ajándék" a családba...(vagy a vele járó segély).

2014. márc. 25. 22:29
 23/54 anonim ***** válasza:
32%
Exeméknél így volt/van. Míg a gyereknek nem jutott nadrágra, a kutyának hordta
2014. márc. 25. 23:15
 24/54 anonim ***** válasza:
30%

*hordták haza a kutyaruhát, játékot stb.

Előző vagyok

2014. márc. 25. 23:17
 25/54 anonim ***** válasza:
91%

Azért támogatják szerintem többen az állatokat, mert ők tehetetlenebbek. Ha belegondolsz, a kutya nem tervezte előre, hogy kölykei lesznek, ha az a kölyök felnő, nem megy el a kutyamunkaközvetítőbe, hogy majd eltartja magát.

Míg egy gyerekért felelősséget vállaltak a szülei, és ha már senkije nincs, magára kell támaszkodnia, mert ember, képes a logikus gondolkodásra és a problémamegoldásra.

2014. márc. 25. 23:17
 26/54 anonim ***** válasza:
95%
Én csak olyan esetben láttam azt, hogy a háziállatot többre tartják, mint agyereket, ahol a gyerekben csalódtak a felnőttek. Gondolj csak bele, a kutya nem tud csalódást okozni, mert az egész lényének a célja az ember szolgálata, a gazdi elismerésének, szeretetének a kivívása, ráadásul állandóan az ember ellett van. Ezzel szemben a gyerek számos olyan dolgot tud tenni, amivel kiábrándítja a szüleit, és az élet rendje, hogy eltávolodik tőlük. Én megértem, ha a nagyi jobban ragaszkodik egy kiskutyához, mint az unokához, aki max akkor jön ha egy kis pénzt akar az öreglányból kicsikarni, aztán le van ejtve.
2014. márc. 26. 06:14
 27/54 anonim ***** válasza:
7%

26-os, mert a te családodba a nagyilehúzás a trendi, még nem ez a normális, és szerencsére nem is az általános.

19-es, szóval ha a gyerek max. jól lakik belőle, de más hasznot neked nem hoz az ha oda adod az 1%-od, akkor inkább dögöljön éhen? Az lenne a megoldás?

Azt senki nem vitatta, hogy a nem kis 1 %-odat oda add ahova akarod, értő olvasás.

2014. márc. 26. 08:48
 28/54 anonim ***** válasza:
86%
Nekünk még nincsen gyerekünk, még csak beszélgetünk a gyerekvállalásról a párommal. Viszont van egy kutyánk, akit mindketten imádunk, olykor elkényeztetjük, mindenből a legjobbat kapja. Elképzelni sem tudnám, hogy ha gyerekünk lesz akkor a kutya menjen a háztól "mert csak" alapon. Persze, ha olyan indok lenne, hogy nem jön ki jól a gyerekkel, vagy félteni kellene tőle, akkor természetesen sajnos mennie kéne, de úgy gondolom, hogy megfelelő neveléssel, és már a kezdetekben következetességgel ezt is ki lehet küszöbölni. Valamint ha gyerek lesz, egyértelmű, hogy Neki adunk majd meg mindent, és nem a kutyára költöm majd a pénzt...de egyelőre igen, mert megtehetem, és nálunk is amolyan gyerekpótló, persze megfelelő határokon és ép észen belül. De még nem találkoztam olyan családdal, ahol gyerek/gyerekek és kisállat is van, és a kisállat lenne fontosabb. De ha így van, akkor bizony ott valami nem stimmel...
2014. márc. 26. 09:17
 29/54 anonim ***** válasza:
95%

Már ne is haragudj, de ha valaki felelőtlenül szül 4-5 gyereket, és nem tudja eltartani, akkor én annak segítsek?

(pláne, hogy amikor az éhező gyerekeknek gyűjtenek, nagyrészt romáknak segítenek?!)

Vagy a kóbor állatok, akik az EMBERI FELELŐTLENSÉG/HANYAGSÁG miatt kerültek az utcára?

Le leszek pontozva, de az igazság az, hogy a hülye emberek miatt vannak éhező gyerekek és kóbor állatok!

2014. márc. 26. 10:49
 30/54 anonim ***** válasza:
29%

Igen, a hülye emberek miatt, de ha választani lehet a kóboreb és a gyerek között, hát részemről inkább a gyerek ne éhezzen. Most komolyan, mit tehet ő arról , hogy cigány, hogy olyan családba született ahol beadták őt az intézetbe, mit tehet ő arról, hogy nem ugyanazokkal az esélyekkel indul mint te és én, és hogy valószínűleg igen, nem lesz belőle értelmiségi. De ezt nem ő választotta, kétlem, hogy ha bárki választhatna akkor Kolompárékhoz akarna születni.

Arról meg ne is kezdjünk vitába, melyik élet előbbre való,az emberé vagy az állaté.

2014. márc. 26. 11:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!