Csak nekem furcsa, hogy sok családban a kutyát, macskát többre tartják mint a saját gyerekeiket?
Én is voltam beteg és bántalmazott gyerek is,engem mégsem sajnáltak.Azokból a beteg,éhező gyerekekből meg pont olyan felnőttek lesznek,mint akik itt írkálnak.Olyanok,akik elítélik a másik embert.
Ha a fogamzásgátlást is lehetne támogatni,akkor nem volna annyi éhező gyerek.
Na azt támogatnám én is.
Persze a fent említett népek ugye abból nem kérnek, mert a 20. éhező, beteg gyerek is "ajándék" a családba...(vagy a vele járó segély).
*hordták haza a kutyaruhát, játékot stb.
Előző vagyok
Azért támogatják szerintem többen az állatokat, mert ők tehetetlenebbek. Ha belegondolsz, a kutya nem tervezte előre, hogy kölykei lesznek, ha az a kölyök felnő, nem megy el a kutyamunkaközvetítőbe, hogy majd eltartja magát.
Míg egy gyerekért felelősséget vállaltak a szülei, és ha már senkije nincs, magára kell támaszkodnia, mert ember, képes a logikus gondolkodásra és a problémamegoldásra.
26-os, mert a te családodba a nagyilehúzás a trendi, még nem ez a normális, és szerencsére nem is az általános.
19-es, szóval ha a gyerek max. jól lakik belőle, de más hasznot neked nem hoz az ha oda adod az 1%-od, akkor inkább dögöljön éhen? Az lenne a megoldás?
Azt senki nem vitatta, hogy a nem kis 1 %-odat oda add ahova akarod, értő olvasás.
Már ne is haragudj, de ha valaki felelőtlenül szül 4-5 gyereket, és nem tudja eltartani, akkor én annak segítsek?
(pláne, hogy amikor az éhező gyerekeknek gyűjtenek, nagyrészt romáknak segítenek?!)
Vagy a kóbor állatok, akik az EMBERI FELELŐTLENSÉG/HANYAGSÁG miatt kerültek az utcára?
Le leszek pontozva, de az igazság az, hogy a hülye emberek miatt vannak éhező gyerekek és kóbor állatok!
Igen, a hülye emberek miatt, de ha választani lehet a kóboreb és a gyerek között, hát részemről inkább a gyerek ne éhezzen. Most komolyan, mit tehet ő arról , hogy cigány, hogy olyan családba született ahol beadták őt az intézetbe, mit tehet ő arról, hogy nem ugyanazokkal az esélyekkel indul mint te és én, és hogy valószínűleg igen, nem lesz belőle értelmiségi. De ezt nem ő választotta, kétlem, hogy ha bárki választhatna akkor Kolompárékhoz akarna születni.
Arról meg ne is kezdjünk vitába, melyik élet előbbre való,az emberé vagy az állaté.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!