Csak nekem furcsa, hogy sok családban a kutyát, macskát többre tartják mint a saját gyerekeiket?
Sajnos tényleg van ilyen. Én elhiszem hogy sokan szeretik a kiskedvenceket, de akkor nem kell gyermeket vállalni, lehet anélkül is élni.
Én már évek óta azon az elven adom az 1%-om, hogy amíg éhező gyerek van, addig lesz*rom az állatokat és a sportot.
12-es
Egyet ertek veled!
Nem is tudom megerteni azoknak az embereknek a lelkivilagat akik mig beteg, ehezo, bantalmazott kisgyermekek vannak adig hogy a fraancba tudnak emellet elmenni es mindenfele hulyesegekre felajanlani azt a keves kis penzt is.
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam.
Nem egy esetben láttam a boltba, hogy a gyerek sír a kis édességért, de nem veszik meg neki, viszont a kutya-, macskatáppal tele a kosaruk.
Sajnos a rokonságomban is vannak olyanok akik az állatokat többre tartják a saját gyerekeiknél.
Nem vagyok állat ellenes, nekünk is van két kisállatunk, de a gyerekem 100-szor fontosabb mint ők.
Én még ilyet nem tapasztaltam pedig nem szeretem a gyerekeket és sok háziállatom van.
Általában azok viselkednek így, akik NEM ÉRTENEK az állatokhoz és félrekezelik. Én még egy profi kutya vagy macskatartó (pl tenyésztő, vagy sportoló) családban sem láttam, hogy jobban szeretnék őket mint a gyerekeket, sőt általában sokkal jobban működnek mint az átlag. Tehát itt nem az állattal van a baj, hanem azzal ha valaki buta és nem ért hozzá.
"akik mig beteg, ehezo, bantalmazott kisgyermekek vannak adig hogy a fraancba tudnak emellet elmenni es mindenfele hulyesegekre felajanlani azt a keves kis penzt is."
Az én 1%-om nem kevés egyrészt, másrészt elmagyaráznád, hogy mi jó származik abból, hogy megkapja egy éhező, elhanyagolt kisgyerek, aki ezután pont ugyanolyan 10 gyermeket a semmire kiszülő, nem dolgozó, alkoholista, segélyen élő felnőttnek nő majd fel? És ne mondd, hogy nem így lesz, mert ezekből az otthonokban, nyomorban, ilyen körülmények között élő gyerekekből sajnos nem lesz több. Ugyanolyanok lesznek mint a környezetük, a saját szüleik. Ugyanez a kis afrikai meg egyéb éhezőkkel...
Na én az ilyet nem támogatom!
Ellenben az állatalapítványok ivartalanítják és megfelelően gondoskodnak ezekről az állatokról, megakadályozván, amennyire csak tudják a nem kívánt szaporulatot, és próbálnak megfelelő ellátást és új otthont találni nekik.
Ebben nem látok kivetnivalót, nem származik belőle kár, csak jó.
U.i.: nem szeretem jobban a macskáimat, mint a gyermekeim természetesen, de az adóm 1%-áról hadd döntsek már szabadon!
'Nem egy esetben láttam a boltba, hogy a gyerek sír a kis édességért"
Mert ha sír érte, akkor jár neki? Egy gyerek naponta 10x is képes csokiért sírni, ha olyanja van. Akkor vegyenek neki 10x? Honnan a búbűnatból látod te azt a tescós kosárból, hogy nincs-e otthon a süti mellé 3 féle csokija a szerencsétlen gyermeknek, és éppen azért nem veszik meg, mert felesleges? Na ugye. Sehonnan. Csak feltételezed, rosszindulatból.
Remélem azt is kifogásolod, hogy miért vesznek WC papírt a csoki helyett, elvégre a kezükkel is kitörölhetnék vagy a slaggal, és akkor jutna egy kis cukordózis a gyermeknek, mert az olyan jótékony és egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!