Mit tegyek? Apukám vagy anyukám válasszam?
Én is úgy gondolom, hogy a jövőd szempontjából apukádat kellene választani. Írom ezt anyukaként, és szerintem megszakadna a szívem, ha ilyen helyzetben nem engem választanának. Egy esetben tudnám elfogadni és megérteni, ha a magyarázatban észérvekkel meg lehetne győzni, hogy a fiamnak ez a jó, ez az érdeke, és nem azért megy el, mert engem kevésbé szeret.
Szóval, ha anyud elé állsz, azzal kezd, hogy nagyon nehéz döntést hoztál, mert nagyon szereted, de a jövőd szempontjából jobb neked a másik ország. Ha anyukád egy kicsit is képben van a mai magyar valósággal, a fiatalok lehetőségeivel, meg fog érteni.
Skypon tarthatjátok napi szinten a kapcsolatot, és meglátogathatod gyakran, éreztesd vele, hogy fontos a számodra.
Szerintem azt válaszd ahol jobban érzed magad. Miért váltak el egyáltalán a szüleid? Ez is fontos lehet szerintem..
És anyudnak van aki gondját viselje? Nem akarok bűntudatot ébreszteni benned, de ne is legyen, mert nem vagy hibás semmiért. Amúgy tudom milyen kellemetlen ez a helyzet, és is hasonló szituban vagyok. Na jó nem az enyém egészen más. Na mindegy. A lényeg hogy szerintem csinálj egy listát az előnyökről és a hátrányokról és akkor jobban át tudod látni hogy akkor most kihez húz a szíved.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!