Miért ilyen az anyukám?
Az én anyukám sem tud valami jól főzni de legalább rendel főtt ételt.
Mamáddal nem beszélsz, hogy adjon ételt vagy tanítson meg főzni? Esetleg más családtag?
Ez szerintem is szörnyű helyzet lehet! Kerek perec meg kell mondani az anyukàdnak amit éreztek a tesóddal, és hogy inkàbb ti is főzöcskéztek, csak vàltozatos legyen!
Nem értem anyukàdat, miért nem làtja be, hogy nem tud főzni!
(Az én lànyom biztos màr megjegyezte volna, hogy nem jó az étel, vagy nem izlik. )
Szerintem anyukàd sem enni, sem fòzni nem szeret, azért nem is tud.
Nekem azzal is gondom van ebben a történetben, hogy ràkényszeríti a csalàdot az sajàt moslékàra, és a helyzet javulàsa sem érdekli!
Az anyukàk a csalàdjaikért sütnek- főznek.
Anyukàdnak nem lehet hogy mentàlis problémài is vannak?Mert ez semmiképp nem normàlis hozzààllàs.
Nehéz kérdés. Én az írásodból azt veszem le, hogy anyukád megváltozni nem akar, hallgatni másra nem akar, csak az a jó, amit ő csinál. (az inkább nem firtatom, hogy apukád le se bagózza az egészet, ez nem katonaság kérdése)
Igazából nincs értelme vele veszekedni, hisz úgysem látja be. Megoldás talán az lehetne, hogy főzöl magatoknak (tesódnak és magadnak) valami normálisat akkor, amikor nincs otthon. Akár több napra való adagot is. Amit ő csinál, azt meg egye meg ő. Engem ilyen esetben (ne haragudj de) nem érdekelne hogy megsértődik. AZ már tényleg nem egészséges, hogy minden héten újrasüti, meg nyálkás lesz, stb. Ha pedig apukádnak ez megfelel, egye meg ő.
Egy anyuka általában a családjának és magának főz. Anyukád szemmel láthatólag ezt a háta közepére sem kívánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!