Mit tegyek? Apukám vagy anyukám válasszam?
Figyelt kérdés
Jelenleg magyarországon élek anyummal, aki munka nélküli, és nem is hajladnó munkát keresni, apám tart el minket. Nem soká itt van a gyerek elhelyezés, (április,május nem tudom pontosan) és választanom kell a szüleim közül. Anyumnál több okból is rosszabb, amit már nem akarok részletezni, apámnál viszont vannak barátaim meg néhány ismerősöm akik tudnanak segíteni, de ő írországban él és dolgozik, tehát ha őt választom kint kell folytatnom a tanulást. Nem vagyok olyan rossz angolból, de nem is a legjobb. Nem tudom mit tegyek, és még anyumnak is el kellene mondanom a tárgyalás előtt ha apumat választom. 15 éves fiú vagyok.2014. márc. 16. 14:50
2/17 anonim válasza:
A jövőd szempontjából egyértelműen apád válaszd. Ott nemcsak angolul, de tán még írül is megtanulhatsz.
3/17 anonim válasza:
Én a helyedben aput választanám, anyunak is jót tenne talán észbe kapna.
4/17 anonim válasza:
Az előző három hozzászólással teljesen egyetértek. Ez egy nehéz, de teljesen egyértelmű döntés.
5/17 anonim válasza:
Mindenképpen apukád választ. A körülmények és a jövőd miatt is.
6/17 anonim válasza:
Ne gondolkozz apudat válaszd. Ha anyád nem is hajlandó dolgozni már meg vagy lőve több okból is de ezt nem sorolom. A másik meg hogy írországban jobb helyed lenne. Ismerősöm is van ott és ő semmit nem tudott angolul. Te meg rá lennél kötelezve is és így gyorsabban megtanulnád. Egyértelmű tehát menny apádhoz jobb lesz 100%. Jah egy munkahelyet nekem is nézzél már oda ha már ott leszel ;)
(csak vicceltem max ha végzek a sulival xD)
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a segítsegeteket. írül azért nehezen tudok majd tanulni, mert már nem igen használják, max mint nálunk a rovásírást. :D
2014. márc. 16. 15:09
8/17 anonim válasza:
Elég lesz az angol. :D
Egyébként van bármi ok, ami miatt habozol a döntésedben? Mert a leírtak alapján - mint írtam fentebb - nagyon egyértelműnek látszik a jó döntés.
Természetesen megértem, hogy ez mindenképpen egy nehéz választás.
9/17 A kérdező kommentje:
Na igen, anyumat kihagytam, beteg (asztma, szív betegség), tehát ilyen okokból habozok, és szintr már most bűntudatom :/
2014. márc. 16. 15:30
10/17 anonim válasza:
Egyszer így is úgyis el kell hagynod anyukádat más nem egyetemem miatt, bár ha vele maradsz elég kevés esélyed lesz továbbtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!