Az én anyukám minden bizonnyal alkoholista. Az akarata ellenére be lehet utaltatni elvonóra?
Már évek óta kissebb kihagyásokkal ugyan, de szüksége van arra, hogy igyon. A probléma ott kezdődik, hogy kibírhatatlan ha iszik, már apu (aki szintén iszogat de nem ilyen mértékben) is ott akarja hagyni. Én külföldön élek párommal,és volt itt anyu, lakott velünk, gondoltam a környezet változás segít egy kicsit talán túl lendülünk végre de nem így lett. Az elején minden rendben volt, de aztán elkezdett inni itt is amit meg is tehetett, és alig láttam józanon. Borzalmas olyankor, esik,kel megijeszt, hogy meg fog halni stb. Otthon van két kis testvérem akik szintén ki vannak már tőle. Csúnyán beszél velük olyankor. Nem tudom, hogy mit tehetnék érte, mert sajnálom és nem szeretném, ha emiatt hamarabb menne el...kisbabát várok, és nem szabadna idegeskednem, de amíg itt volt mást nem csináltam. Ezért is kellett hazamennie azonkívűl, hogy olyankor semmi sem jó neki, és kilépett a munkahelyéről.
Segítség kell neki amit mi nem adhatunk meg, de ő nem tartja betegnek magát. Ha lenne rá mód, hogy így beutaltatni egy elvonóra nagyon örülnék neki, tudtok ilyent ajánlani?
Ez nem túl jó.
Ő nem érzi magát betegnek. Vannak tiszta pillanatok, próbáltam is beszélni vele, de annyit mondott, h meghallgat.Tehát nem érdekli, de mivel nem süket, meghallgatja...nagyon sajnálom, hogy idáig jutottunk:(
Megyünk haza, 1 hét múlva esküvőnk lesz, apu azt mondta azt még megvárja és ott hagyja. Anyám ma lépett ki, mert hogy ő nem fog senkit sem eltartani, így pénz sem lesz. A tesóim miatt aggódom. De őket is csak szülői beleegyezéssel tudnám elhozni. Azt meg leshetem, mikor fogok kapni, nem is szeretnék idáig elmenni...csak gondoltam van remény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!