Miért kell a páromnak válás után is mindennap mennie a három éves kislányához?
Én csak azt nem értem mit vársz.
Mondod itt, hogy együttérzést vársz tőle, és mégis lefekvésig veszekedtek. Kérdem én, ő kezd el veszekedni?
Te vagy ilyen idétlen p...., hogy elkezdesz veszekedni.
Egyébként ne nekünk, hanem neki mond meg, hogy akkor menjen vissza hozzájuk. Adok 2 napot, és már vissza is megy, mert ha választania kell a lánya között, és te közted nem nehéz kitalálni kit választ.
Ha a gyereke mondjuk 15 éves lenne, akkor már azt mondanám , hogy nem kéne ennyit látogatni, de még akkor is megérteném. Az a szerencsétlen gyerek még csak 3 éves. Nem 30 évesen van az apjára szüksége, hanem most.
Végül. Minden jót és sok szerencsét kívánok a párodnak, és a lányának, neked meg azt, hogy megtaláld azt a hozzád illő suttyót, aki után majd visszasírod ezt az embert.
Te választottál olyan pasit, akinek gyereke van. Ezt vagy elfogadod, vagy lelépsz. Nem volna megdöbbentő, ha miattad ment volna szét a pasi a kislány apjával.
A nők/férfiak jönnek-mennek, de a gyerekeddel örökre összekötődsz.
Megvan rólad a véleményem amiatt, hogy egy hároméves gyerekkel szemben "harcolsz".
Te választottál olyan pasit, akinek gyereke van. Ezt vagy elfogadod, vagy lelépsz. Nem volna megdöbbentő, ha miattad ment volna szét a pasi a kislány anyjával.
A nők/férfiak jönnek-mennek, de a gyerekeddel örökre összekötődsz.
Megvan rólad a véleményem amiatt, hogy egy hároméves gyerekkel szemben "harcolsz".
szerintem ha nem azon ennéd magad hogy foglalkozik a gyerekével, hanem találnál valami értelmes programot magadnak, akkor nem lenne az együtt töltött idő veszekedésre pazarolva.
tudtad hogy van gyereke, ne most sipákolj miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!