Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell a páromnak válás...

Miért kell a páromnak válás után is mindennap mennie a három éves kislányához?

Figyelt kérdés
Délután négyig dolgozik utána egyenesen oda megy. Én értem, hogy látni akarja a kislányt, de nem kellene naponta mennie. Akkor menjen vissza hozzájuk, ha ezt csinálja. Mindennap a vita megy itthon e miatt, én már nem bírom így sokáig.
2014. márc. 14. 17:36
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
96%
Téged előbb fog elhagyni, minthogy lemondjon a gyerekével töltött időről. Nagyon helyesen.
2014. márc. 14. 19:43
 32/40 anonim ***** válasza:
92%
A kérdésedet olvasva még csak dühös lettem, de amikor azt is kegyeskedtél kifejteni, hogy idegesít a kislány léte, olyan válogatott káromkodások jutottak eszembe, melyeket ide - sajnos - nem írhatok le. Tehát: könyörögve kérlek, hagyd békén azt a szerencsétlent, aki eddig valami csoda folytán elviselt! Olyan ritka, hogy egy elvált apa törődik a gyermekével - nem csak hétvégén, hanen úgy igazán, tényleg megpróbál az maradni, akinek a gyermek születésétől fogva lenni kutya kötelessége. Apa. Ha ez neked nem tetszik, keress mást, de ne tégy tönkre emberi életeket! Egyrészt a kislányét, akinek apa nélkül kéne felnőnie, másrészt az apáét, aki bűntudattól szenvedve élné a későbbi éveit. Miért vinné hozzátok, ha láthatóan te nem szereted? Azt hiszed, egy gyereknek, akinek a szülei válásakor összeomlott a világa, arra van szüksége, hogy egy ilyen rosszindulatú viperával töltse a délutánjait? Fél hétre ér haza? Micsoda katasztrófa... A férjem reggel elmegy itthonról, este 7-8 között hazaér, majd éjszaka is dolgozik egy keveset. Mit csinálok? Nem hisztizek, hanem támogatom abban, amit szeret csinálni. Önző vagy, rosszindulatú és ostoba.
2014. márc. 14. 21:53
 33/40 anonim ***** válasza:
85%

Én csak azt nem értem mit vársz.

Mondod itt, hogy együttérzést vársz tőle, és mégis lefekvésig veszekedtek. Kérdem én, ő kezd el veszekedni?

Te vagy ilyen idétlen p...., hogy elkezdesz veszekedni.

Egyébként ne nekünk, hanem neki mond meg, hogy akkor menjen vissza hozzájuk. Adok 2 napot, és már vissza is megy, mert ha választania kell a lánya között, és te közted nem nehéz kitalálni kit választ.

Ha a gyereke mondjuk 15 éves lenne, akkor már azt mondanám , hogy nem kéne ennyit látogatni, de még akkor is megérteném. Az a szerencsétlen gyerek még csak 3 éves. Nem 30 évesen van az apjára szüksége, hanem most.

Végül. Minden jót és sok szerencsét kívánok a párodnak, és a lányának, neked meg azt, hogy megtaláld azt a hozzád illő suttyót, aki után majd visszasírod ezt az embert.

2014. márc. 14. 22:47
 34/40 anonim ***** válasza:
82%
Sajnalod hogy a gyerekevel tolti az idejet? Undorito vagy.
2014. márc. 15. 08:13
 35/40 anonim ***** válasza:
11%
A gyereke mindig a gyereke marad, igaz, de 30 évesen az a gyerek már nem fogja igényelni azt, hogy apuka mindennap ránézzen. És akkor apuka majd körülnéz, hogy neki miért nincs senkije.
2014. márc. 15. 09:48
 36/40 anonim ***** válasza:
94%
De most nem 30, hanem 3 éves a gyerek! Most igenis szüksége van az apjára. Ha pedig így előre gondolkodsz, akkor tudd, hogy szülőként mindig a gyermekeddel kapcsolatban gondolkodsz előre - tehát nem az számít, hogy apuka egyedül lesz, hanem az, hogy a kislány egészséges felnőtt lesz. De: apuka nem egyedül lesz, csak nem ezzel a féleszű nőszeméllyel lesz együtt, hanem egy normálissal. :)
2014. márc. 15. 11:05
 37/40 anonim ***** válasza:

Te választottál olyan pasit, akinek gyereke van. Ezt vagy elfogadod, vagy lelépsz. Nem volna megdöbbentő, ha miattad ment volna szét a pasi a kislány apjával.

A nők/férfiak jönnek-mennek, de a gyerekeddel örökre összekötődsz.

Megvan rólad a véleményem amiatt, hogy egy hároméves gyerekkel szemben "harcolsz".

2014. márc. 15. 13:19
 38/40 anonim ***** válasza:

Te választottál olyan pasit, akinek gyereke van. Ezt vagy elfogadod, vagy lelépsz. Nem volna megdöbbentő, ha miattad ment volna szét a pasi a kislány anyjával.

A nők/férfiak jönnek-mennek, de a gyerekeddel örökre összekötődsz.

Megvan rólad a véleményem amiatt, hogy egy hároméves gyerekkel szemben "harcolsz".

2014. márc. 15. 13:19
 39/40 anonim ***** válasza:

szerintem ha nem azon ennéd magad hogy foglalkozik a gyerekével, hanem találnál valami értelmes programot magadnak, akkor nem lenne az együtt töltött idő veszekedésre pazarolva.

tudtad hogy van gyereke, ne most sipákolj miatta.

2014. márc. 15. 13:45
 40/40 anonim ***** válasza:
Azok akik a párját védik, nem gondolják, hogy az sem szép amit ő csinál? Gyakorlatilag kihasználja a kérdezőt. Hisz egész nap dolgozik, utána a gyerekhez megy, aztán meg alszik. Milyen párkapcsolat az olyan ahol a felek nincsenek együtt? Minek neki akkor a kérdező? Ha olyan fontos neki a gyereke akkor mondjon le a kérdezőről, de azt ne várja már el, hogy ez legyen az egész élete, hogy főz neki és várja haza. Ez nem párkapcsolat csak kihasználás.
2014. márc. 15. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!