Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell a páromnak válás...

Miért kell a páromnak válás után is mindennap mennie a három éves kislányához?

Figyelt kérdés
Délután négyig dolgozik utána egyenesen oda megy. Én értem, hogy látni akarja a kislányt, de nem kellene naponta mennie. Akkor menjen vissza hozzájuk, ha ezt csinálja. Mindennap a vita megy itthon e miatt, én már nem bírom így sokáig.
2014. márc. 14. 17:36
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
84%

Bocsass meg, de a gyereke mindig fontosabb lesz az aktualis baratnonel...

Ha lelki tamasz kell, azt megkaphatod este is.

2014. márc. 14. 18:29
 22/40 A kérdező kommentje:
Ha hazajön akkor elalvásig csak a vita megy.
2014. márc. 14. 18:32
 23/40 anonim ***** válasza:
15%

Miért nem viszi néha hozzátok a gyereket?

Én azért nem értem ezt. Ha valakitől elválok, el nem tudnám képzelni, hogy évek óta mindennap órákat töltsön nálam. Ez azért elég abszurd.

2014. márc. 14. 18:33
 24/40 anonim ***** válasza:
71%
Ha ennyire nem birod ezt a helyzetet, akkor semmi értelme ennek a kapcsolatnak.Ha egy faluban laktok,akkor miért nem mondod a párodnak, hogy vigye magával hozzátok?Ennek a 3 éves kislánynak szüksége van az apjára,tetszik vagy nem!
2014. márc. 14. 18:35
 25/40 anonim ***** válasza:
89%
Én egy ilyen sárkányhoz haza se mennék...
2014. márc. 14. 18:40
 26/40 anonim ***** válasza:
36%

"A lanya 30 ev mulva is a lanya lesz, te pedig akkorra egy kosza emlek,hogy teged IS d..gott."

Grétsy úr, álljunk meg egy szóra...

2014. márc. 14. 19:01
 27/40 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy arról a szegény gyerekről beszélsz, az is csoda, hogy egyáltalán haza megy hozzád! Milyen lelkivilágod van neked?!
2014. márc. 14. 19:05
 28/40 A kérdező kommentje:
27. Egy hónapja halt meg az anyám, mégis hogy kellene éreznem magam?
2014. márc. 14. 19:21
 29/40 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem bírod, hogy foglalkozik a SAJÁT gyerekével, akkor ne kezdj gyerekes pasival. Az eddigi pasijaid nem lehettek az apaság mintaképei. Ez az ember normális, valószínüleg ezért nem jöttök ki, mert te nem vagy az.
2014. márc. 14. 19:27
 30/40 anonim ***** válasza:
91%
Fel kell, hogy világosítsalak, ha a volt gyerekes pasijaid nem csinálták ezt, akkor ők apaként csődöt mondtak. Neked meg tisztában kellett volna lenned azzal, hogy ha gyerekes pasival jössz össze, akkor ez benne van a pakliban. Ne utólag siránkozz. Amúgy a pasi (ha van egy csöpp esze) nem sokáig tűri ezt.
2014. márc. 14. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!