Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más is volt ilyen helyzetben?

Más is volt ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
4 éve váltam el. Kislányom most 6 éves.Azt vette a fejébe(vagyis inkánn az exnejem),hogy csak akkor vihetem el,ha jon veunk az anyukája is. Nekem már van feleségem és egy 1 éves kisfiunk.A bíroság jová hagyhat ilyet?

2014. márc. 11. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Amennyiben nincs igen komoly oka (pl alkohlista vagy, vagy egyéb módon veszélyezteted a gyereket), akkor nem.
2014. márc. 11. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Anyuci keressen magának partnert, amíg a kislányotok nálatok van.

Ha nem vagy beszámíthatatlan, nem esett baja a kislánynak sem egészségileg, sem lelkileg, amikor nálad volt, akkor nincs joga ezt kérni.

2014. márc. 11. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy az exnejed találta ki, lehet tényleg a kislány ötlete. Barátnőm kislányának is volt egy ilyen időszaka 5-6 éves kora körül. Állandóan sírt, amikor el kellett mennie az apjához láthatásra, mindig az anyjával akart lenni, akarta, hogy menjen ő is. Aztán valahogy elmúlt ez az időszak. Ez ilyen szeparációs szorongás lehet a gyerekeknél, és ők ugye mindig ahhoz ragaszkodnak, akivel több időt töltenek. Próbáljatok sokat játszani, foglalkozni vele, amikor veletek van, csináljatok neki élménydús programokat, akkor talán hamarabb túl lesz rajta.
2014. márc. 11. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Van olyan eset amikor a bíróság ezt jóváhagyhatja.

Amúgy meg igaza van szerintem, gondolom nem hiába váltatok el. Úgy értem ha valaki okot ad a válásra, arra én se bíznám a kislányomat.

2014. márc. 11. 22:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Az én kislányomm kifejezettem orul,ha jon hozzám,itt nem errol van szo. Haza se akar menni. Csak az anyja beszéli tele a fejét hulyeségekkel.
2014. márc. 12. 08:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Amugy meg az exem nem jonne el nálunk,azt szeretné,ha nyilvános helyre mennénk,hogy mindeki lássa, vele vagyok és nem a feleségemmel.
2014. márc. 12. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!