Más is van ilyen helyzetben?
Fogalmazd meg érthetöen, hogy mit akarsz kérdezni: Most a gyerek nem jöhet hozzátok a kicsi miatt vagy mért kellene megértetni a lánnyal, hogy van még egy gyereke az apjának!?!?!?
Szerintem az égvilágon semmit nem kellene tennetek, úgyanúgy hozzátok el magatokhoz, mint eddig és semmi gond.
Nekem sem vilagos teljesen.
Nem kell megertetni semmit szerintem, csak megmondani, hogy apa most a testverrel/munkaval/stb foglalkozik. Es csinalni a dolgat.
Amikor a kislány ott van, akkor az apa ne csak a kicsivel foglalkozzon. Foglalkozzanak együtt a picivel. Egy négyéves már szeret a picikkel játszani, nézegetni,.
Az anyját pedig le kell állítani.
Hát anyukának valahol igaza van. Nem gondolom, hogy ellennevelés lenne az, hogy azt szeretné, hogy csak a lánnyal foglalkozzon időnként apuka.
Az nagyon rossz, ha apuka a kislányával csak a ti jelenlétetekbe, az "új" tesóval együtt tölt időt.
Még édestestvérek és egész család esetén is fontos, hogy a szülők több gyerek esetén külön külön, a másik nélkül töltsenek időt a felnőttekkel. Vagy csak apukával, vagy csak anyukával.
Attól, hogy a két gyerek apukának egyformán fontos, nem jelenti azt, hogy mindkettőt bújni kell a nap 24 órájában. Igenis, ha a kislány átmegy pl. 1-2 órára, abból min. egy órát töltsenek kettesben. A többit meg veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!