Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ebben a helyzetben micsináljak?

Török Endre :D kérdése:

Ebben a helyzetben micsináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a gondom hogy ugye volt a felvételi a középiskolába és apám meg anyám még kiskoromban elvált apàm pesten lakik ès a felesége mondta tanulhak ott fentt mert ő nagyon rendes hozzám ùgy kezel mintha a saját gyereke lennék na és az van hogy ugye apám elvitt hogy megírjam mikor vége lett vissza mentünk hozzájuk ezután az volt hogy megnéztük és ùgy éreztem nagyon jól sikerült meg minden ezután haza jöttem utána elment apám az eredményért és a matek 28 magyar 32 lett én ahogy néztem a sulit meg ahogy az osztályban is mondták nem tartom rossznak de apa mondta hogy egy Nagy szar :( hogy ahogy ott előadtam szar ès most nem tudom micsináljak, szombaton megyek megint.
2014. febr. 20. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez is egy nagy szar volt, kérlek.

Ilyen helyesírással a legrosszabb szakmunkásképzőbe se vennélek fel.

2014. febr. 20. 15:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Tyu, pont, pont, vesszocske, es maris ertheto a szoveg.

Es tulajdonkeppen mi a kerdes?

2014. febr. 20. 15:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudjuk?

Ha 25 pont volt a maximum, a 28 egész jó. :)

Ha 100, akkor tényleg nagyon rossz.

Tedd fel a kérdést értelmesen. Mivel mit csinálj?

2014. febr. 20. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a helyzetben pl. tanulj meg normalisan es helyesen irni. "micsinaljak"
2014. febr. 20. 15:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy azt szeretted volna kérdezni, menj-e a szombati felvételire (? szombaton milyen középsuliban tartanak felvételi vizsgákat, csak mellesleg kérdezem). Vagy nem ez volt a kérdés?

Talán fújd ki magad, szedd össze a gondolataidat és próbálj meg normálisan! fogalmazni és írni, mert roppant fárasztó volt ezt a helyesírási hibák tömkelegét olvasni.

Mi a gondod tulajdonképp?

2014. febr. 20. 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:
ebből nem értettem semmit
2014. febr. 20. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:
nem hiszek istenben de ilyenkor elég sokat emlegetem
2014. febr. 20. 17:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Pár évvel ezelőtt az én fiam gimnáziumba felvételizett.Nem igazán voltak fényesek a jegyei az általános iskolába, a gimnáziumba sem akart járni és a felvételi elbeszélgetése is valami katasztrófa volt. Ennek ellenére kapott esélyt és felvételt nyert. 7. évfolyam félévében 2 tantárgyból bukott,év végére elérte 2,8 as átlagot, most érettségi előtt 3,9 az átlaga. Ha nem sikerült volna felvételt nyernie, akkor is az én aranyos, kedves kisfiam maradna.

Nem érdemes azon rágódni, hogy mi lesz ha nem sikerül.. akkor is ugyanaz leszel, aki voltál. Egészséges önbizalomra szüksége van az embernek. Mindenképpen példaértékű, hogy bízol magadban. És ha mégsem fog sikerülni a felvételi? Akkor mi lesz? Akkor sem fog össze dőlni a világ.... Soha ne add fel az álmaidat! Legközelebb sikerülni fog!

Sok sikert a szombathoz!

2014. febr. 20. 17:50
 9/10 anonim ***** válasza:
A felvételinek (ha jól értem erről van szó) mi köze a szülő gyermek kapcsolathoz? A válásnak és a kedves új feleségnek mi köze a felvételihez? És ha már egyszer voltál felvételizni, miért mennél ismét?
2014. febr. 20. 17:51
 10/10 anonim ***** válasza:
mi a szar van???????????????
2014. febr. 20. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!