Mit tegyek? Elég kiszolgáltatott helyzetben vagyok.
27 éves vagyok, és nem találok munkát, többféle pszichiátriai betegségem van. Két munkahelyem volt, de mindkét helyről azért bocsátottak el, mert lassú voltam. Szedem a gyógyszereket, és talán emiatt.
Az édesanyámmal élek, aki eltart, de nagyon megalázó helyzetben, nem fürödhetek minden nap, nem ehetek csak ebből-abból (pl. vett joghurtot, abból nem, de mondjuk margarinos kenyeret igen), most épp azért sírok, mert közölte, hogy ma nem fürödhetek, mert pénteken már fürödtem. Emellett mindenhová gyalog járok, mert tudok még buszjegyet venni sem. Épp hogy a gyógyszereim árát ki tudom spórolni, üvegvisszaváltás meg hasonlókból.
Próbálok munkát keresni, de amint meg tudják, hogy pszichiátriai beteg vagyok, mást választanak. (kéthetente kötelező kontrollra kell járnom reggel, így vagy olyan munkahely lenne jó, ahol 10-kor kezdődik a munkaidő, hogy ne derüljön ki a betegségem, vagy ahol elfogadnak és elengednek kéthetente egy reggel a kontrollra).
Szárnyas fejvadászt, jobinfot, közigallast, professiont szoktam böngészni.
27N
Milyen pszichiátriai betegséged van??
Végül is nem kell elárulnod ha nem akarod, de ha tényleg ennyire rossz, hogy képtelen vagy önállósodni, akkor esetleg leszázalékoltathatnád magad. Ha nem gyógyulsz meg, vagy nem teszel lépéseket, hogy önállóbb legyél akkor 40 évesen is anyuddal fogsz élni.
Nem akarlak megbántani, de valahol érthető a munkaadók reakciója is, hogy nem alkalmaznak. Senki nem akar olyan kollégát aki állandóan beteg..
Jobbulást kívánok
első vagyok
Van egy alapítvány akik segítenek beteg embereknek munkát szerezni. Jobban mondva hátrányos helyzetűeknek..akik vakok, nagyothallók, testi fogyatékosok. Nem tudom, hogy a te betegségeddel mehetnél oda, de megér egy próbát.. A neten megtalálod ezt az alapítványt.
Az állatokhoz elég jól értek szerintem.
Ami nem az erősségem az az önbizalom, határozott fellépés, kommunikáció, és a koncentráció is sokszor nehezen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!