Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Elég kiszolgáltato...

Mit tegyek? Elég kiszolgáltatott helyzetben vagyok.

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, és nem találok munkát, többféle pszichiátriai betegségem van. Két munkahelyem volt, de mindkét helyről azért bocsátottak el, mert lassú voltam. Szedem a gyógyszereket, és talán emiatt.

Az édesanyámmal élek, aki eltart, de nagyon megalázó helyzetben, nem fürödhetek minden nap, nem ehetek csak ebből-abból (pl. vett joghurtot, abból nem, de mondjuk margarinos kenyeret igen), most épp azért sírok, mert közölte, hogy ma nem fürödhetek, mert pénteken már fürödtem. Emellett mindenhová gyalog járok, mert tudok még buszjegyet venni sem. Épp hogy a gyógyszereim árát ki tudom spórolni, üvegvisszaváltás meg hasonlókból.

Próbálok munkát keresni, de amint meg tudják, hogy pszichiátriai beteg vagyok, mást választanak. (kéthetente kötelező kontrollra kell járnom reggel, így vagy olyan munkahely lenne jó, ahol 10-kor kezdődik a munkaidő, hogy ne derüljön ki a betegségem, vagy ahol elfogadnak és elengednek kéthetente egy reggel a kontrollra).

Szárnyas fejvadászt, jobinfot, közigallast, professiont szoktam böngészni.

27N

2014. jan. 26. 20:22
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
10%
Pszch. Gondozóbam dolgozom. Van de.ós du.os rendeles maradjunk ennyiben ismerem a fajtáját
2014. jan. 26. 21:26
 22/30 anonim ***** válasza:
98%
Utolsó nem akarlak megsérteni, de "ismerem a fajáját"lehet ezért nem gy gyógyulnak a betegek!
2014. jan. 26. 21:28
 23/30 anonim ***** válasza:
93%

# 21: Ápoltnak jobban beillenél, mint gondozottnak. A kérdező legalább tesz magáért, keresi a megoldást, nem másokat hibáztat.

Te viszont mindig idióta maradsz.

2014. jan. 27. 01:03
 24/30 anonim ***** válasza:

Szerintem megpróbálhatnál valami iskolában elhelyezkedni udvarosként, karbantartóként vagy gondnokként. Oda nem kell gyorsaság. A gond csak az, hogy 2 hetente rendszeresen később érnél be dolgozni.

Talán lenne olyan igazgató, akivel meg lehetne beszélni, hogy azon a napon 10-től este 6-ig legyél.

Pénzed nem sok lenne ott sem, de élelmezési gondjaid megszűnnének.

2014. jan. 27. 02:27
 25/30 anonim ***** válasza:
27-es: Egy nőt fel sem vesznek karbantartónak, vagy udvari munkásnak! Egyébként ezek is protekciós állások.
2014. jan. 27. 07:39
 26/30 anonim ***** válasza:
bocs: 24-es, nem 27-es.
2014. jan. 27. 07:40
 27/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat. Szoktam nézni otthonról végezhető irodai munkákat, mert hasonlót már csináltam, csak az diákmunka volt, és miután megszűnt a diákigazolványom, abba kellett hagynom. A másik kettő, gyorséttermi munka volt, onnan kirúgtak, mert lassú voltam, de szívesen csinálnék hasonlót, mosogatás, konyhai kisegítés, felszolgálás. Főleg, ha délután lenne. De egyszerűen nem jeleznek vissza sehonnan, miután elküldöm az önéletrajzomat. Biztos több százan jelentkeznek ilyenkor és nem engem választanak.

Egyébként lítium tartalmú gyógyszert szedek, aminek a szintjét rendszeresen ellenőrízni kell, és a vérvétel miatt járok reggelente a kórházba. Igaz, ez havi 1 alkalom, a másik alkalommal mehetnék délután 16-ig, így váltott műszakos munka is jó lenne.

2014. jan. 27. 08:28
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Milyen vegzettseged van?
2014. jan. 27. 08:36
 29/30 anonim ***** válasza:
40%
"Pszch. Gondozóbam dolgozom." Nem tűnt fel, hogy te kapod a szurit és nem te adod?:) Egyébként kérdező az biztos, hogy "anyád" (az ilyet nem nevezném szülőnek) miatt vagy ilyen. Részmunkaidős állást, takarítást nem tudnál elvállalni? Lényegében akkor te most mit eszel? Vajas kenyeret? Nem csoda, hogy lassú vagy, ha éhezel (írtad, hogy nem ehetsz az ebédből). Vagy ha nem mondanád el, hogy pszichiátriai beteg vagy, hanem valami mást találnál ki, bármi olyat, ami nem súlyos és a munkavégzésben nem zavar, akkor nem vennének fel könnyebben? Ha elköltözöl ebből a terrorból biztosan jobban leszel.
2014. jan. 27. 14:46
 30/30 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Én 26 éves fiú vagyok,én sem dolgoztam még sehol.

Szégyenlős hólyag szindrómám van.Nem tudok idegen helyek wczni.

Legszívesebben egyedül élnék és otthon dolgoznék,de sajnos kevés az ilyen valós munka és azok is mind protekciósak,vagy nem lehet belőlük megélni...

Teljesen kilátástalan a helyzetem...

Szerencsére a szüleim nem keresnek olyan rosszul,hogy ilyen dolgokban hiányt szenvedjek,de ők sem élnek örökké,és nekem sem jó ez,mert önálló életre vágyom.

Én sportolással próbálom elterelni a figyelmem.Mikor még fősulira jártam az ösztöndíjamból vettem pár kondigépet,amikkel edzek itthon...

Sajnos ahogy múlik az idő egyre nehezebb....

2014. dec. 28. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!