Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Elég kiszolgáltato...

Mit tegyek? Elég kiszolgáltatott helyzetben vagyok.

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, és nem találok munkát, többféle pszichiátriai betegségem van. Két munkahelyem volt, de mindkét helyről azért bocsátottak el, mert lassú voltam. Szedem a gyógyszereket, és talán emiatt.

Az édesanyámmal élek, aki eltart, de nagyon megalázó helyzetben, nem fürödhetek minden nap, nem ehetek csak ebből-abból (pl. vett joghurtot, abból nem, de mondjuk margarinos kenyeret igen), most épp azért sírok, mert közölte, hogy ma nem fürödhetek, mert pénteken már fürödtem. Emellett mindenhová gyalog járok, mert tudok még buszjegyet venni sem. Épp hogy a gyógyszereim árát ki tudom spórolni, üvegvisszaváltás meg hasonlókból.

Próbálok munkát keresni, de amint meg tudják, hogy pszichiátriai beteg vagyok, mást választanak. (kéthetente kötelező kontrollra kell járnom reggel, így vagy olyan munkahely lenne jó, ahol 10-kor kezdődik a munkaidő, hogy ne derüljön ki a betegségem, vagy ahol elfogadnak és elengednek kéthetente egy reggel a kontrollra).

Szárnyas fejvadászt, jobinfot, közigallast, professiont szoktam böngészni.

27N

2014. jan. 26. 20:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a gyógyszerek max. tüneti kezelést jelentenek, nagyon kéne neked egy terápia (egy ilyen anya mellett meg pláne), amivel meg tudnád tanulni kezelni a problémákat. Persze addig is élni kell valamiből, de ha ezt nem léped meg, akkor 10 év múlva is ugyanitt fogsz tartani sajnos, és soha nem fogsz kiszabadulni az anyád mellől (pedig nyilván tisztában vagy vele, hogy a problémáid legalább felének ő maga az okozója, és amíg vele élsz, esélyed nincs rendbejönni).
2014. jan. 26. 20:46
 12/30 anonim ***** válasza:
90%
Százalékoltasd le magad. Ez nem vicc!
2014. jan. 26. 20:46
 13/30 Pendulum92 ***** válasza:
90%
Miért ilyen kegyetlen az édesanyád?
2014. jan. 26. 20:48
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Budapest Esély Nonprofit Kft.

Munkaügyi központok

Salva Vita Alapítvány

Napra Forgó Nonprofit Kft

ezek szoktak segíteni a hátrányos helyzetű embereken..

Hozzáteszem, hogy nem ismerem őket, sem a munkájukat, csak a neten olvastam róluk

2014. jan. 26. 20:48
 15/30 Pendulum92 ***** válasza:
84%
Amúgy neked nem pszichológus/pszichiáter meg gyógyszerek kellenek, hanem valami olyan módszer, amivel a lelki dolgokat rakod rendbe, mert ott van a baj, nem testi szinten.
2014. jan. 26. 20:49
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyenlőre olyat is megpróbálhatnál, hogy otthoni munka, ilyen számítógépes adatgyűjtés, rögzítés. aztán meg közben keresgélnél, de legalább lenne egy kis saját vagyonkád.
2014. jan. 26. 20:50
 17/30 anonim ***** válasza:
98%

Kegyetlen az édesanyád, nem anya,aki nem támogatja a gyerekét,hogy rendbejöjjön.Igen ahogyan az egyik válaszoló is irta, ö tehet arról,hogy te ilyen helyzetbe kerültél.

Sportoljál,mert az is segit a lelkisérüléseket levezetni.A koncentrációd meg biztosan a gyógyszerek hatása miatt gyenge.Takaritónõi állást is kereshetnél, oda nem kell koncentráció annyira.

Légy büszke magadra és ne hagyd, hogy lelkileg beléd tapossanak.

2014. jan. 26. 20:56
 18/30 anonim ***** válasza:
15%
Ezek az un. Betegsegék mind kamuk. És bármikor mehetsz kontrollra. Adnak du ra is időpontot
2014. jan. 26. 20:59
 19/30 anonim ***** válasza:
Szerintem is otthon végezhető munka lenne a megoldás! Ha jól megy egy nyelv pl. az angol, akor vállaj fordítási munkákat. Esetleg adj nyelvórákat és korrepetálást. Ahhoz nem is kell nagyon profinak lenni, ha van egy középfokú nyelvvizsgád valamiből akkor egy kicsit rágyúrhatsz és simán oktathatsz középfokú szintig diákokat.
2014. jan. 26. 21:18
 20/30 sterling.archer ***** válasza:
77%
18! Honnan veszed hogy kamu te paraszt!?Talan orvos vagy? Es amugy az orvosnal az idopont nem kivansagmusor.
2014. jan. 26. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!