Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell a páromnak válás...

Miért kell a páromnak válás után is mindennap mennie a három éves kislányához?

Figyelt kérdés
Délután négyig dolgozik utána egyenesen oda megy. Én értem, hogy látni akarja a kislányt, de nem kellene naponta mennie. Akkor menjen vissza hozzájuk, ha ezt csinálja. Mindennap a vita megy itthon e miatt, én már nem bírom így sokáig.
2014. márc. 14. 17:36
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
93%

"Mindennap a vita megy itthon e miatt, én már nem bírom így sokáig."

Valószínűleg ő sem...

2014. márc. 14. 17:39
 2/40 anonim ***** válasza:
97%
Rendes apa lehet mert a nagy többség nem megy még hétvégén sem. Gondolom tudtad, hogy gyereke van amikor összejöttél vele.
2014. márc. 14. 17:40
 3/40 anonim ***** válasza:
97%

Mert a lánya. Válás esetén én sem mondanék le arról, hogy minden nap lássam a gyerekem.

Megszoksz vagy megszöksz.

2014. márc. 14. 17:40
 4/40 anonim ***** válasza:
96%

Azért mert6 az a lány az övé és szereti. Nem a volt feleségéhez megy, hanem a lányához. Mit szólsz, ha majd elhozza napokra a lányát hozzátok?

Ha ennyire érzéketlen vagy,akkor keress olyan pasit, akinek nincs gyereke vagy nem törődik a gyerekével.

2014. márc. 14. 17:41
 5/40 anonim ***** válasza:
76%

Azért, mert a kislánya.

Te itt életed végéig csak másodhegedűs maradsz. Ha nem tudod ezt elfogadni, keress gyermektelen, szingli pasit.

2014. márc. 14. 17:48
 6/40 anonim ***** válasza:
53%
Nálunk is ez a helyzet, csak neki két lánya van. Èn azon vagyok, hogy ne ő járjon oda, hanem a gyerekeket hozza ide. Idővel mindent el lehet érni. Csak türelem egy 3 èves kisgyereknèl ez mèg bonyolult. Csak rendezd magadban, hogy a gyerekhez megy ès nem az exhez.
2014. márc. 14. 17:53
 7/40 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy megnézi, az a baj, hogy mindennap elmegy munka után. Èn főzök és várom haza erre ő este fél hétre ér haza. A vicc az egészben, hogy a kislány is abban a faluban lakik mint mi és utazni sem kell.
2014. márc. 14. 17:55
 8/40 anonim ***** válasza:
88%

A lanya 30 ev mulva is a lanya lesz, te pedig akkorra egy kosza emlek,hogy teged is d..gott. Egyertelmu hogy ki a fontosabb.

Megertem ha ez nem tetszik, de akkor ne kezdj elvalt apaval.

9/40 anonim ***** válasza:
87%
Mert ha nem megy egy ilyen picihez az a gyereknek is nagy törés lenne. Meg az apának is. Te kibírnád, akár egy napig is, hogy lásd a gyereked?
 10/40 anonim ***** válasza:
97%
úúúúúúúristen, milyen ember az ilyen, hogy napi 2 órát tölt a gyerekkel??? <facepalm>
2014. márc. 14. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!