Gyerekes vagyok mert 21 éves animét nézzek?
Figyelt kérdés
Szóval az a gondom hogy szeretem a dragon ball z-t nézni japánul felirtal, Naruto shippudent is nézzek és anyám folyton beszól hogy még mindig gyerek vagyok hogy mesét nézek!(Anime) De úgyan mindegy + Van egy rokonunk aki 30 év körüli és Dragon ball z videót rakott ki facebook-on és azt mondta ö is még gyerekfejjel van mint én? Most én azért vagyok gyerek mert szeretem a Japán animét? Ne foglalkozak azzal amit mond?2014. márc. 10. 18:40
31/36 A kérdező kommentje:
Utolsonál a pont!
2014. márc. 11. 17:54
32/36 anonim válasza:
Ez kötekedés? Ő tette fel a kérdést. És ha mindenki azt írta volna, hogy igen, gyerekes?
Minek tesz fel kérdést, ha csak az érdekli, amit ő gondol? OVI!
33/36 anonim válasza:
az anime csak nálunk, európaiaknál van úgy elterjedve a közhiedelemben mint "gyerekműfaj" merthogy rajzolt és Európában ami rajzolt, az mese, annak a témája is többnyire gyerekeknek szánt
az anime japán. ha kicsit is utánuknéztél, a japánoknak sokkal nagyobb a vizuális kultúrájuk, náluk ami rajzolt mozgókép nem = azzal, hogy gyerekeknek szánt vagy feltétlen könnyebben fogyasztható mint egy élőszereplős film
34/36 anonim válasza:
Ami jó, az jó, és az is marad. A Naruton pedig látszik, hogy az író nem butította le a hülyegyerekek kedvéért.
17F
35/36 mesi2823 válasza:
Dehogy. Attól, h animét nézel az nem azt jelenti, h gyerekes vagy. Ne foglalkozz az ilyen "beszólásokkal" . Ha szereted az animét akkor nézd!
36/36 anonim válasza:
Szerintem nem gyerekes. Mindenki azt néz, amit akar, akárhány éves(bár azért a Valóságshow az már butító, mert egyesek annak szereplőit utánozzák, és nem azok, akiknek van némi sütnivalója)mondom én ezt 26 éves fejjel. Nálunk a közvetlen családból(4 fő) három rajzfilmmániás, és abból én meg a 23 éves öcsém anime-t nézünk. Amúgy meg ha pontosan utána néztek az anime történelmének, akkor rájösztök, hogy eredetileg nem gyerekeknek lett szánva az sem, akárcsak a tündérmesék eredeti verziója. Amit ti a gyerekeiteknek felolvastok, meg nektek a szüleitek felolvastak, vagy egyéb nevelőitek felolvastak, az már a lebutított, gyerekbarát verzió. A DB meg a Majomkirály legendáját dolgozza fel egy formában. Az már más kérdés, hogy országunkban amiatt az anime miatt botrány volt ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!