Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha ennyire nevetseg...

Mit tegyek ha ennyire nevetsegesen gyerekes szuleim vannak?

Figyelt kérdés
15 eves lany vagyok es most van egy fiu, eletembe eloszor beszeltem anyanak fiu dolgokrol. O meg normalis is volt...De ma hazajottem es rakerdezett, hogy "na mi van a baratoddal?"de meg nem jarunk..erre apam elkezdett vihogni hogy baratod van? Gyoo szerelmes vagy? Ki az a fiu? De hallanotok kellett volna azt a hangsulyt..meg ahogy vihogott osszevissza. Mondom hagyjal mar...erre o: olyan csunya, hogy szegyelled? Es vihog tovabb... Annyira idegesito... Kis 10 evesnek tartanak kb. Foleg apa es nem is tudom mi lenne ha megtudnak hogy mar csokoloztam meg volt baratom nem is keves ideig. Csak ezert nem tudtak rola... Viccet csinalnak az egeszbol. Mit tudok ezzel csinalni? 15L
2014. febr. 17. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudsz csinálni semmit. Nekik még kicsi lányka vagy, ezért nem veszik komolyan a "kapcsolatodat". Pár év múlva észre fogják venni, hogy felnőttél.
2014. febr. 17. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz tenni. De édesapád reakcióját nem értem. Miért kell vihogni? Mennyi idős apukád? Van még testvéred?
2014. febr. 17. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem hogy apukád csak viccelt? Mert én elképzelem ezt a helyzetet, nem hiszem, hogy kiakadnék, talán visszaszólnék valami vicceset és együtt nevetnénk. Lehet, hogy túl komolyan veszed és mindenre úgy érzed, hogy bántásból mondják.
2014. febr. 17. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Ne próbálj úgy tenni, mintha te meg felnőtt lennél, mert az pont ennyire vicces.
2014. febr. 17. 15:58
 5/8 anonim ***** válasza:
94%

15 éves vagy, nem tiltottak el, tehát nem 10 évesnek kezelnek.

Viccelt veled és? Nem dőlt össze a világ, örülj neki, máshol ebből óriási botrányok vannak!

2014. febr. 17. 16:16
 6/8 anonim válasza:
szerintem ezt a viselkedest ne vedd szamba majd tullepnek ezen a gyerekes viselkedesen
2014. febr. 17. 16:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Még nem tudták feldolgozni, és így jön ki rajtuk. Kicsi türelem, és elmúlik.
2014. febr. 17. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem apukád vicces...:D

Te meg pont úgy írsz és fogalmazol, mint egy 10 éves.

2014. febr. 17. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!