Gyerekes vagyok mert 21 éves animét nézzek?
Rengeteg ilyen topikot láttam már anime oldalakon, mármint hogy gyerekes-e huszonévesen animét nézni... :D Miért lenne az? A legtöbb anime elég sekélyes, klisés, az tény (attól még lehet jó :D), de nem mind és a komoly felnőttek sem tudományos csodákat néznek, hanem sokszor pl. szappanoperát, amelyiknek a legjobbjánál is jobb pl. a Naruto Shippudent, pedig annál azért még tudnék mondani komolyabbat :D
37 éves vagyok, napi szinten nézek animét s ez nem is nagyon fog megváltozni, maximum valamelyest ritkulni. Nekem jó kis lazítás tud lenni este, csak már párszáz anime után nincs nagy toleranciám az ötlettelen szenvedősromantikus iskolaanimékhez, bár az a helyzet, hogy az elején sem volt. Nyilván nem mindegyik érdekes, nem midet rajzolják jól, de akadnak gyöngyszemek, amiknek a tiszteletére alkotott fórumon rengeteg éve cseveg és lelki-szellemi életet él egy összeszokott társaság, sok harmincas-negyvenessel... Pedig szegény anime borzalmasan volt rajzolva több helyen, amúgy nem is ismert, mert a lányok haja nem rózsaszín vagy lila, nincs benne se harc, se sok szerelem, csak finom lelki dolgok és melankolikus, olykor kissé drámai hangulat...
Az animekedveléstől nem vagy gyerek vagy gyerekes, kérdező, de az nem baj, ha elfelejtesz felnőni komoly, szürke felnőtté, aki ilyeneket gondol...
Kerdezo, baromi gyerekes vagy. Egyik veglet az anime, masik az ejjel nappal budapest.
En egyiket sem nezem, anime engem egyszeruen taszit, es ratesz meg egy lapattal, hogy csak idiota tizeneves animesekkel talalkoztam eddig. Ezt erosited te is, aki 21 evesen agyilag 10-13 eves szinten van es meg helyesen irni, de meg fogalmazni sem tudsz! Ossze-vissza beszelsz!
Az ejjel nappal budapestrol meg inkabb nem irok semmit, egyertelmu...:D
Sok anime nem is gyerekenek készül. (Hellsing, Ergo Proxy, Ghost in the shell...).
Én nem tartalak gyerekesnek, van egy pár amit én is megnézek. Elég nagy a szórás, van ami tényleg elég idegesítő és történet szempontjából nulla de van egy-kettő kifejezetten elgondolkodtató. És koránt sem mind happy end.
A Narutot láttam bár a shippuden részeket nem nézem engem idegesítenek a karakterek, úgy kb 40 részt láttam belőle aztán betelt a pohár. Inkább kimentem kutyázni.
A Dragonball-t nagyon szerettem de iszonyú régen néztem utoljára.
Utolsó előtti kommentelő! Az a gyerekes hogy engem
bírálsz mert a saját életedel nem vagy elégedett na ez ám a gyerekes! Utálom az animés gyerekeket ? Amúgy meg kell tanulni egymás mellet élni! Gondolom ha nem éjjel nappal budapestet akkor ez a családi probléma szerű műsorokat nézed! Szerintem mindenkinek van saját élete, és azt kéne feljavítani! Persze vannak olyan emberek akiknek az add boldogságot ha nekem keresztbe tehet!
Édes drága nagyon okos kérdező, persze, a családi gondos műsorokat nézem! Elvégre csak anime, éjjel nappal budapest, és családi bajos műsorok léteznek!
National geographicról hallottál már esetleg? Animal planet? Discovery?
Különben nem tudom, feltűnt-e, de te ugyanúgy ítélkezel felettem. :D Tényleg nem esik le, mennyire buta s együgyű vagy?
"Persze vannak olyan emberek akiknek az add boldogságot ha nekem keresztbe tehet!"
Paranoiás vagy?:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!