Gyerekes vagyok mert 21 éves animét nézzek?
Köszönöm a válaszokat! igen probálom az anyámal nem foglalkozni! A Dragon ball z-re is azt hiszi gyerekeknek szól a gagyi magyar szinkron miatt! Én nálam az Anime egy életérzés mikor nézzem! Egy külön világban vagyok akkor! És boldog vagyok ha nézhetem A Ranma 1/2-őt is végignéztem!
Én utálom az éjjel nappal Budapest meg című és társai szintű sorozatokat a tv-ben! Van egy régi haverom ő is ezeket nézni és ö is beszól hogy még Son Gokut nézek!
Semmi gond nincs azzal, ha valaki animét - vagy bármilyen más rajzfilmet néz, én is szeretem, és 30-on felül vagyok.
De te vagy külföldi vagy, aki erősen töri a magyart, vagy felcserélted a számokat az életkorodban, és max. 12 éves.
A helyesírásod, a fogalmazásod mind azt mutatja...
Egyáltalán nem gyerekes... az animékben az a jó, hogy minden korosztálynak való és itt nem csak a hentai-ra vagy horror / gore animékre gondolok, hanem sok olyan van amit egy gyerek nem értene úgy meg és mégsem korhatáros (pl Colorful)
Néha meg jó nosztalgiázni és olyan animét újranézni, ami gyerekkori kedvenc. Én 20 vagyok, de még mindig szeretem pl a Digimonokat :3
Amúgy sose értettem miért tartják gyerekesnek ha valaki animét néz, mert a South Park, Family Guy ugyan úgy rajzfilm és azoknál se elsősorban a gyerekek a célközönség :/
Bátyám is néz animét. Pedig közelebb van a negyvenhez, mint a harminchoz, van felesége és két gyereke.
Én is nézek rajzfilmeket, pedig én is elmúltam harminc. Sokszor a feleségemmel együtt nézzük (a gyerek még pici a tévéhez).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!