Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyerekes vagyok mert 21 éves...

Gyerekes vagyok mert 21 éves animét nézzek?

Figyelt kérdés
Szóval az a gondom hogy szeretem a dragon ball z-t nézni japánul felirtal, Naruto shippudent is nézzek és anyám folyton beszól hogy még mindig gyerek vagyok hogy mesét nézek!(Anime) De úgyan mindegy + Van egy rokonunk aki 30 év körüli és Dragon ball z videót rakott ki facebook-on és azt mondta ö is még gyerekfejjel van mint én? Most én azért vagyok gyerek mert szeretem a Japán animét? Ne foglalkozak azzal amit mond?

2014. márc. 10. 18:40
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
78%
A párom is nézi 30-on túl :) Ő is naruto shippundent néz :D
2014. márc. 10. 18:42
 2/36 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagy gyerekes. Egy csomó anime nem is gyerekeknek szól :-D Majd akkor szóljanak be, ha egy öt éves felfogja a Death Note-t vagy végig nézi az Another-t XD
2014. márc. 10. 18:45
 3/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! igen probálom az anyámal nem foglalkozni! A Dragon ball z-re is azt hiszi gyerekeknek szól a gagyi magyar szinkron miatt! Én nálam az Anime egy életérzés mikor nézzem! Egy külön világban vagyok akkor! És boldog vagyok ha nézhetem A Ranma 1/2-őt is végignéztem!

Én utálom az éjjel nappal Budapest meg című és társai szintű sorozatokat a tv-ben! Van egy régi haverom ő is ezeket nézni és ö is beszól hogy még Son Gokut nézek!

2014. márc. 10. 18:48
 4/36 anonim ***** válasza:
56%

Semmi gond nincs azzal, ha valaki animét - vagy bármilyen más rajzfilmet néz, én is szeretem, és 30-on felül vagyok.

De te vagy külföldi vagy, aki erősen töri a magyart, vagy felcserélted a számokat az életkorodban, és max. 12 éves.

A helyesírásod, a fogalmazásod mind azt mutatja...

2014. márc. 10. 18:54
 5/36 anonim ***** válasza:
15%
Mármint ha hentait? Akkor nem:D
2014. márc. 10. 18:56
 6/36 A kérdező kommentje:
A kérdésre kérek választ! + megjegyzésekre nincs szűkségem! Nem személyeskedni jöttél hanem válaszolni! Remélem érted mire célzok!
2014. márc. 10. 18:58
 7/36 anonim ***** válasza:
82%
Nem.
2014. márc. 10. 19:04
 8/36 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező, bocs, visszavonom az előző válaszom második felét: elhiszem, hogy 21 éves vagy... és az ilyen 21 éveseket, mint te, nagyon csúnya dolog kinevetni vagy pláne bántani, azt már gyerekkoromban megtanították a szüleim.
2014. márc. 10. 19:06
 9/36 anonim ***** válasza:
70%

Egyáltalán nem gyerekes... az animékben az a jó, hogy minden korosztálynak való és itt nem csak a hentai-ra vagy horror / gore animékre gondolok, hanem sok olyan van amit egy gyerek nem értene úgy meg és mégsem korhatáros (pl Colorful)

Néha meg jó nosztalgiázni és olyan animét újranézni, ami gyerekkori kedvenc. Én 20 vagyok, de még mindig szeretem pl a Digimonokat :3

Amúgy sose értettem miért tartják gyerekesnek ha valaki animét néz, mert a South Park, Family Guy ugyan úgy rajzfilm és azoknál se elsősorban a gyerekek a célközönség :/

2014. márc. 10. 19:08
 10/36 anonim ***** válasza:
66%

Bátyám is néz animét. Pedig közelebb van a negyvenhez, mint a harminchoz, van felesége és két gyereke.

Én is nézek rajzfilmeket, pedig én is elmúltam harminc. Sokszor a feleségemmel együtt nézzük (a gyerek még pici a tévéhez).

2014. márc. 10. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!