Nem gyerekes, hogy a párom és az apám elkezdett vitatkozni, hogy benzines vagy dízel autók a jobbak?
Én komolyan ledöbbentem.A párommal már egy éve együtt élünk de még ilyennek nem láttam.Azt tudni kell róla,hogy nagy dízel motor imádó.Apám meg autószerelő és kimondottan gyűlöli a dízelt és leálltak vitázni,hogy melyik a jobb.A hangjukat is felemelték..Jó,hogy nem mentek már ki versenyezni egyet.
Eléggé kiábrándító,bár lehet,hogy a pia hozta ki belőlük az állatot mivel disznóvágás volt.De akkor is.Vagy csak az volt a baj,hogy én nem ittam?
Én már láttam nőket vitatkozni, hogy milyen sorrendben kell feltenni a korrektort, alapozót és a púdert.
Nem hiszem, hogy apádék túlszárnyalták azokat a csajokat.
Ez legyen a legnagyobb gondotok.Komolyan mondom.
Nekem benzines a kocsim és szeretem a férjemnek dízel de azt is.Nem vagyunk egyformák,és biztos csak a pia hatása volt,hogy ennyire hangot adtak ennek.
Nézd, disznóvágáskor férfiember azért bebaszcsizik rendesen.
A benzines pörgősebb, dinamikusabb, viszont többet eszik.
A diesel az meg kevesebbet fogyaszt, lomhább, cserébe viszont nyomatékosabb, viszont ha a diesel bedöglik, az drága mulatság.
Mindkettőnek vannak előnyei, meg hátrányai is, attól függ, mire akarod használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!