Nem bírom apám bnőjét és annak a lányát. Mit csináljak?
A lényeg az, h mindkettő kapott esélyt, de kijátszották. Nemcsak nálam, hanem az egész apa ági családnál. Apa a szüleivel annyira összekapott, h csak akkor megy fel hozzájuk, amikor visz minket, mivel nem akarják h a NŐvel meg a lányával legyünk egész nap a tesómmal. Tudják, h ki nem állhatom a két szukát. De megkértem őket, h apának ne szoljanak, mert nem akarom elveszíteni úgy, mint ahogy nagyiék is elveszítették. A múlt héten egész nap ment a vita, nagyon elegem lett az egészből, mondtam volna apának a magamét, de bölcsebb maradtam azzal, h kussba maradtam. Apát szó szerint kitagadták, mert olyat tett a két szuka. Pontosan nem tudom, h akkor mit, mert apának másik bnője volt, de valahol összefutott a Nővel és azóta megy a vita. Most lesz 2 hete.
Menni kellett nekem orvoshoz, és mondtam anyának, h ne hívjon taxit, majd apa elvisz minket. (eléggé jó viszonyuk van szerencsére, így eltérnek egy kocsiba "bombarobbanás" nélkül. Volt már olyan tapasztalatom, h elvált szülők ültek egy kocsiba, és mintha atombombát dobtak vna le) na felhívtam és eljött értünk... a NŐvel. Ott ült apa mellett , de nekem apa nem is szólt, h őt is hozza. A NŐ ugy nézett rám és anyára, mint akiken véres ing van. Se puszi, se pá. Aztán kiszálltunk (kiderült h a NŐnek is kórházba kellett mennie) odalépett hozzám a NŐ, megölelt, megpuszilt. Egyik pillanatban még majd megöl a nézésével, utána meg ölelget??? Enyhén volt csak fura... bár nem volt min meglepődnöm, mert tudom h kétszínű... uttána elrohantak apával, mert késésben voltak. Apa igazán szólhatott volna, h ő is jön. A lánya meg full csicskának nézi apát. A multor elszólta magát, ami szívenütött keményen. Beszélgettünk az előszobában a NŐéknél, amikor a csaj elszolta magát, h "majdnem apukádat hívtam fel" azért , mert a városba volt, és nem tudott vna hazamenni. De a bnőjékkel ment haza, így nem hívta fel apát. De a multkor 10 visszahívót küldött apának. Nekem sose jutna eszembe felhívni apát h vigyen haza. Van lábam, és tudtommal az övét se amputálták le. Mikor nem volt apukám a szukáknak, akkor h mentek haza? Apa pizzafutár, azért IS nem hívom fel, mert tudom h mindig fuvar van. Most azért hívtam, h vigyen el minket, mert mondták mamiék, h hívjam én is, h fuvarozzon engem is, ne csak a fogadott lány csicskáztassa. Bár én nem szoktam csicskáztatni apát, most mégis felhívtam mamiék kedvéért, de megbántam. Nagyon is :(
Bocsánat, elkalandoztam.
Most mihhez kezdjek? Inkább el akarom őket kerülni jó messziről, de tudom h apa ugyis szeretne vinni minket oda. Hogyan könnyítsem meg magamnak és a tesómnak? Mert ha ott vagyunk, apáékat nem akarjuk zavarni, mert nem "tolerálják a szingliket" a csajszi meg gépezik, tabozik vagy telozik (nekem nincs érintős telóm, se a tesómnak, egy közös tabletunk van) és eléggé kínos tud lenni a szitu. H valamelyikünk csak ül csendbe a csajszi szobájába némán, de a jobbik eset ha horrorfilmet nézünk, bár én félek kicsit tőlük. Egyszer hajnali 3 ig voltam fenn, mert féltem.
H mit csináljak? Mit ajánlotok, mit csináljak? Apának nem igazán akarom elmondani, h nem csipem a másik családját...
pár hónappal ezelőtt nagyon hasonló kérdést írtál ki, de akkor még nem beszéltél ilyen csúnyán
anyukád nem uszít ellenük?
amiket eddig leírtál, nem tűnnek gonosznak
és a lánykutyát hívjuk szukának...
Odáig olvastam, hogy "ki nem állhatom a két szukát".
Ilyen primitív ember firkálmánya nem érdekel.
Nekem is az jön le, hogy kissé túlérzékeny vagy.
"A multor elszólta magát, ami szívenütött keményen. Beszélgettünk az előszobában a NŐéknél, amikor a csaj elszolta magát, h "majdnem apukádat hívtam fel" azért , mert a városba volt, és nem tudott vna hazamenni. De a bnőjékkel ment haza, így nem hívta fel apát"
Micsoda kihasználás....
Szerintem egy kicsit próbálj meg kevésbé ellenséges lenni velük. Édesanyádnak sikerült, neked is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!