Gyerekes vagyok mert 21 éves animét nézzek?
Figyelt kérdés
Szóval az a gondom hogy szeretem a dragon ball z-t nézni japánul felirtal, Naruto shippudent is nézzek és anyám folyton beszól hogy még mindig gyerek vagyok hogy mesét nézek!(Anime) De úgyan mindegy + Van egy rokonunk aki 30 év körüli és Dragon ball z videót rakott ki facebook-on és azt mondta ö is még gyerekfejjel van mint én? Most én azért vagyok gyerek mert szeretem a Japán animét? Ne foglalkozak azzal amit mond?2014. márc. 10. 18:40
11/36 anonim válasza:
Én is szeretem az anime-t 26 évesen, szóval ezért ne aggódj.
Off: A helyesírási hibák tényleg roppant zavaróak tudnak lenni.
12/36 anonim válasza:
A 21 éves anime már jó régi...
13/36 anonim válasza:
Istenem melyik csicskának nincs élete, hogy mindenkit csak lepontozgat? Sz*r lehet neki, ha erre veri xD
14/36 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek ment a pozitiv! Biztos valami élettelen nokkedli! Akinek csak neten nagy a szája! :)
2014. márc. 10. 19:35
15/36 anonim válasza:
Egyáltalán nem gyerekes, meg egyébként az animék 99%-a felnőtteknek készül. Teljesen normális, én is nézem, sőt jó párszor voltam már animeconon és cosplayeztem is és sose fogom abba hagyni senki kedvéért. :)
16/36 anonim válasza:
12-es, a YuYu Hakusho pl. 1992-es :) lehet, hogy régi, de jó :)
17/36 anonim válasza:
Kérdező, ne bántódj meg, de szerintem önmagában animét nézni nem jó. Tudom, tudom sokféle van stb., de mégis ahányba belenéztem mind tele van indokolatlan erőszakkal és gyilkolászással. Akinek erre igénye van, ott szerintem valami lelki zavar áll fenn. 21 évesen meg simán lehetsz gyerekes, ez csak papiron felnőtt kor.
18/36 anonim válasza:
17-es elég sok anime van, amiben semmiféle gyilkolászás sincs, csak te pont olyanokat láttál.
19/36 anonim válasza:
17-es, attól, hogy te csak erőszakos animéket láttál, még nem mind az... Ráadásul az animék nagy többsége NEM gyerekeknek készült.
...és ha már erőszak: a Tom és Jerry elvileg gyerekmese, de kb. minden 10. másodpercében történik erőszak. (teljesen indokolatlan és értelmetlen)
20/36 anonim válasza:
Szia!
Én is 21 éves vagyok és nagyon szeretem az anime-ket. Engem is sokszor piszkálnak, hogy gyerekes vagyok meg függő. Ennek ellenére több szakom van fősulin és dolgozom mellette. Ennyit a gyerekességről ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!