Mi lenne a legjobb? Ha hagynám. Vagy még sem?
Figyelt kérdés
14 éves lányom ma randizik egy 17 éves fiúval.Első randijuk.Nekünk azt mondta iskolai programja van,tehát hazudott.Most is hazugság miatt van büntiben,tudja ha újra rajtakapom,akkor elég nagy büntetést kap.Ennek ellenére belehazudik az arcomba.Most nem tudom mi lenne a legjobb,mert ugye azt terveztük,hogy amikor elmegy a városba,mi is bemegyünk,és teszünk róla,hogy meglásson minket,és lássa azt is,hogy mi is látjuk őt,tehát megbukik a hazugsággal,de a fiú előtt nem akarjuk leégetni,ezért ha már tuti látott minket,utána hazamegyünk,nem megyünk oda hozzá.Aztán volt az a változat,hogy úgy megyünk utána,hogy ne lásson meg,és lefényképezzük,ahogy sétál a városban a fiúval,aztán itthon ha már hazajött,megmutatjuk neki a képeket.De közben az is bennem van,hogy hagyni kellene ezt a fiú ügyet lefutni,hagyni,hagy történjenek a dolgok,és nem utána menni.Mert sajnálom....sajnálom,hogy ilyen bután viselkedik,és hazugságba keveredik :( De dühít,hogy hazudik,és nem akarom,hogy erre rászokjon.Mikor még nem ismerte ezt a fiút nem volt ilyen gond,nem hazudozott.2014. márc. 7. 09:26
31/33 A kérdező kommentje:
Akkor elmesélem,hogyan zajlott.Hazajött a suliból,leültettem a szobájába,hogy négyszemközt tudjunk beszélni,és mondtam neki,hogy mondja meg őszintén hová akar menni délután,hát a válasz elég zavaros volt,érezte tuti,hogy gáz van,akkor mondtam neki,hogy kezdje elölről,és tényleg az igazat mondja,kb 4. próbálkozásra elmondta.Emlékeztettem arra,hogy mit ígértem neki,mi lesz a büntetés,ha még egyszer hazudik( a telefonját elveszem és eladom,és mivel ő ezen netezik,így a netnek is lőttek),mondta,hogy igen emlékszik rá,úgyhogy elvettem a telefonját,de mondtam neki,hogy nem adom el,és 1-2 hónap mulva ,ha úgy érzem a bizalom visszaépült,akkor talán visszakapja.Elmondtam neki,hogy olvastam a levelezését,láttam miket ír a fiú,ezt jól átbeszéltük,elmondtam neki,hogy miért fontos,hogy ne hazudjon arról mikor kivel hová megy(meg persze másról sem),hogy ha nem tudjuk hol van,nem tudunk segíteni,ha bajba,vagy éppen olyan helyzetbe kerülne,ami neki nagyon nem jó.Mondta,hogy ez eszébe sem jutott,és érti miről beszéltem.Szóval na hazugságért megkapta a büntetést,a randira viszont elengedtem 1 óra hosszára,a telefonkártyát pedig átraktuk a régi telefonjába. Végül is simán zajlott,nagyon jól megtudtunk beszélni mindent.Szombat délelőtt volt viszont a rázós,szegény órákig csak sirdogált,szeretett volna netezni,a szívem szakadt meg érte :( Délutánra már rendben volt,és ma reggel is már jókedvűen jött ki a szobájából.Remélem jól csináltam a dolgokat,most úgy gondolom,igen.
2014. márc. 9. 09:42
32/33 anonim válasza:
Szerintem jól csináltad! :)
Én egyedül a közösségi oldalt nem fedtem volna fel, nem kell tudni honnan vannak infok, ne akarja kivédeni, másrészt akkor jobban tarthat, hogy nem tudja, te mikor, kitől vagy honnan tudod.
33/33 anonim válasza:
Szerintem csak nem akar a fiú ügyeiről beszélgetni, lehet össze se jöttek még. Beszélj vele, hogy fontos tudnod hova megy mert félted, felőled fiúzhat, nem szólsz bele tudod h okos, és megbízol benne, ő is bízzon benned és ne féljen a témától. Én nem ajánlom h kémkedj utána, lehet , hogy csak rontanál a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!