Mi lenne a legjobb? Ha hagynám. Vagy még sem?
Gondolj már vissza,te milyen voltál tizenévesen....
Hagyd őket,szerelmes,te vagy a szigorú szülő,aki büntetést ad,fél,hogy el sem engednéd,persze hogy hazudik.
Ne leskelődj utána,inkább beszélgess vele,és mondd neki,hogy ha randizni szeretne,akkor te elengeded.
Honan. Tudjátok, hogy randija van?
Nem szabad hagyni, én mielőtt elmegy leültetném, hogy hova megy..
És nem kell a rizsa
Elmodnanám, hogy tudok a randiről, és most az egyszer elmehet, mert nem akarjuk beégetni a fiú előtt, mert nem ez a cél, nem tiltani akarjátok, de tudni akarjátok hol van, hova megy kivel megy
Hiába nem érzi magat gyerekenek, az még, és nem tudja mennyi veszély fenyegeti,
Ez az utánamegyünk bebuktatjuk dolog gyerekes, és nem szülőhöz méltő.
Miért várjátok el, hogy ő elétek álljon és elmondjon valamit, ha ti semtudjátok ezt megtenni.
Legyetek nyíltak, hogy ő is az lehessen.
A randi utan bünti, csakis a hazugság miatt, és ha lesz legközelebb akkor nem fog titeket érdekelni ki előtt ég.
Természetesen ezt szépen elmondani neki.
Elmondani, hogy amit egy ennyi idős gyerek megtehet, az meg fohpgjátok engedni, amit nem annak oka lesz, és nem azért mert ki akartok szúrni vele / persze ezt tényleg akkor ha nem ok nélkül vagytok szigorúak vele..mert nálam ez ano bevált.. Tényleg jindig mindet elmondtam szinte otthon..)
Semmiképp ne menjetek utána, ne hozzátok kellemetlen helyzetbe. Nem kell fénykép sem, hiszen tudjátok, hogy nem iskolai program lesz, tehát még a saját lányod előtt, bizonygatnod kell az igazad?
Én azt tenném, hogy miután hazaér, elkezdem kérdezgetni az iskolai programról. Lehet, hogy magától elmondja, hogy nem is ott volt, csak azért mondta ezt mert nem akarta, hogy kérdezgessétek, vagy hogy utána járkáljatok, hogy merre lehet, mit csinál a sráccal. De ha hazudik, és előadja, hogy milyen jól szórakozott, akkor buktatnám le, hogy tudtok arról, hogy randizni volt, és ezért valami büntit kitalálni. Valamint nem utolsó sorban megbeszélném vele, hogy miért hazudik/füllent egyes dolgokról, lehet, hogy ennek is oka van, bár tény, hogy helytelen megoldás.
Tudja,hogy elengedem,volt már tavaly egy randija,egy másik fiúval.Szóval ezért nem értem,hogy most ezt miért csinálja?Azt is tudja,hogy nem tolerálom a hazudozást.
És persze akarom én engedni,nem erről van szó,viszont a hazugságot nem akarom büntetlenül hagyni.Érted?Tehát nem a randi a gond,hanem a hazugság.
Ha visszagondolok,én nem randiztam 14 évesen,de ettől függetlenül,őt nem tiltom ettől,ezt tudja ő is,hisz már volt randin.
Látod pont ezért,nem mond el semmit neked.mert ennyire óvodás módján bánsz vele,és most is miért aláznád meg szerencsétlent,hogy lefotózod,meg szaglászol utána?Főleg ha randiról van szó,biztosan nem engednéd el,nem igaz? Pont ezért tartja titokban főleg ha nem is ismered,azt a fiút.nem 30-40évessel találkozik,hanem korabelivel (fogjuk rá).Talán egyszerűbb lenne normálisan leülni vele,és megbeszélni,hogy hívja át hozzátok a srácot,azt jobban megismeritek...
Csak szépen rövid pórázra kell engedni,nem elnyomni teljesen aztán majd leshetsz hogy 25évesen se fogja elmondani a dolgait,de ahogy gondolod.
Mikor elindul, mondd neki, hogy érezze jól magát a randin, és a megbeszélt időre legyen szíves hazaérni.
Mielőtt elkezdene hebegni-habogni, hozzáteszed, hogy tudod hogy randira megy és hazudott, de ezt majd megbeszélitek ha hazaért!
én ezt tenném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!