Mi lenne a legjobb? Ha hagynám. Vagy még sem?

17-es vagyok, én is sírtam majdnem és sajnáltam de párom mondta, hogy nehogy bemenjek hozzá. Hazajött és elmeséltem neki, hogy mi történt elbeszélgetett ő is a kisasszonnyal. Nem szólt párom semmit, tudja ő is hogy mostanában kezd szemtelenkedni és azt is tudja, hogy utálom a hazugságot. Sajnos párommal is volt jó pár köröm, mert ő is nagy színész szóval volt kitől örökölni a lányának, de mondtam páromnak hogy nem érdekel mit mond ezt csírájába fogom elfojtani nála...
Kérdező ez a facebookos dolog viszont nem szép, hogy olvasgatod miket leveleznek. Olvasd el ami rád tartozik ami nem azt viszont ne. De ha már elolvastad ne mond el a lányodnak, mert csinál majd magának másik adatlapot és azt már nem fogod tudni nézegetni. Valamint a fiútól én nem tiltanám el nem 30 éves férfival randizik hanem 17 évessel. Ha most nem engeded el a randira később még nagyobbakat fog hazudozni. Menjen el és ha hazaért és utólag is hazudik akkor vedd elő, akkor már jogos lesz.

Mondjuk szerintem ne haragudj, de az azért durva, hogy a kisgyereket megtépted így. Vannak erre más eszközök, az én kisfiam is próbált hazudni, nem bántottam, mégis megértette.
Nem kötekedni szerettem volna, csak meglepett, amit ide írtál!

26.
Sok mindenben igazad van, nem is pálcát szerettem volna törni feletted, csak meglepődtem a leírtakon. Én sem hagyok rá semmit a gyerekemre, sőt ki is ráz a hideg, amikor látom, hogy szülők miken képesek átsiklani.
25.
"..ráadásul álló farkú 17 éves srác.."?
A mi időnkben sem voltak a fiúknak merevedési zavarai ugye? Mégse estünk 16 évesen teherbe. A kettőnek nincs köze egymáshoz.

Kérdező,
elmondanád majd mi és hogy történt, és arra hogy reagált a lányod?
csak okulásképpen:)
köszönöm

Komolyan van olyan állat, aki megtép egy 6 évest, aztán hagyja, hogy 4 órán(!!) keresztül egyedül szomorkodjon a szobában?!
Hát én válaszul téged téptelek volna jól meg, az biztos...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!