Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lenne a legjobb? Ha hagynám...

Mi lenne a legjobb? Ha hagynám. Vagy még sem?

Figyelt kérdés
14 éves lányom ma randizik egy 17 éves fiúval.Első randijuk.Nekünk azt mondta iskolai programja van,tehát hazudott.Most is hazugság miatt van büntiben,tudja ha újra rajtakapom,akkor elég nagy büntetést kap.Ennek ellenére belehazudik az arcomba.Most nem tudom mi lenne a legjobb,mert ugye azt terveztük,hogy amikor elmegy a városba,mi is bemegyünk,és teszünk róla,hogy meglásson minket,és lássa azt is,hogy mi is látjuk őt,tehát megbukik a hazugsággal,de a fiú előtt nem akarjuk leégetni,ezért ha már tuti látott minket,utána hazamegyünk,nem megyünk oda hozzá.Aztán volt az a változat,hogy úgy megyünk utána,hogy ne lásson meg,és lefényképezzük,ahogy sétál a városban a fiúval,aztán itthon ha már hazajött,megmutatjuk neki a képeket.De közben az is bennem van,hogy hagyni kellene ezt a fiú ügyet lefutni,hagyni,hagy történjenek a dolgok,és nem utána menni.Mert sajnálom....sajnálom,hogy ilyen bután viselkedik,és hazugságba keveredik :( De dühít,hogy hazudik,és nem akarom,hogy erre rászokjon.Mikor még nem ismerte ezt a fiút nem volt ilyen gond,nem hazudozott.

2014. márc. 7. 09:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

17-es vagyok, én is sírtam majdnem és sajnáltam de párom mondta, hogy nehogy bemenjek hozzá. Hazajött és elmeséltem neki, hogy mi történt elbeszélgetett ő is a kisasszonnyal. Nem szólt párom semmit, tudja ő is hogy mostanában kezd szemtelenkedni és azt is tudja, hogy utálom a hazugságot. Sajnos párommal is volt jó pár köröm, mert ő is nagy színész szóval volt kitől örökölni a lányának, de mondtam páromnak hogy nem érdekel mit mond ezt csírájába fogom elfojtani nála...

Kérdező ez a facebookos dolog viszont nem szép, hogy olvasgatod miket leveleznek. Olvasd el ami rád tartozik ami nem azt viszont ne. De ha már elolvastad ne mond el a lányodnak, mert csinál majd magának másik adatlapot és azt már nem fogod tudni nézegetni. Valamint a fiútól én nem tiltanám el nem 30 éves férfival randizik hanem 17 évessel. Ha most nem engeded el a randira később még nagyobbakat fog hazudozni. Menjen el és ha hazaért és utólag is hazudik akkor vedd elő, akkor már jogos lesz.

2014. márc. 7. 12:08
 22/33 A kérdező kommentje:
Nem tiltom el,ez nem jutott eszembe,csak félve engedem el.Viszont mindenképpen beszélnem kell vele,nem szeretném,ha olyan helyzetben találná magát amire nincs felkészülve,amit nem biztos,hogy tud kezelni.
2014. márc. 7. 12:15
 23/33 A kérdező kommentje:
Sok nagyon jó tippet kaptam,mindenkinek nagyon köszönöm :)
2014. márc. 7. 12:23
 24/33 anonim ***** válasza:

Mondjuk szerintem ne haragudj, de az azért durva, hogy a kisgyereket megtépted így. Vannak erre más eszközök, az én kisfiam is próbált hazudni, nem bántottam, mégis megértette.

Nem kötekedni szerettem volna, csak meglepett, amit ide írtál!

2014. márc. 7. 13:27
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Jó sok ultraengedékeny anyuka van itt... Szerintetek tényleg az a helyes viselkedés, hogy a 14 éves gyerekünket, aki épp büntetésben van (hazudozás miatt) elengedjük egy randira, amiről szintén hazudott, ráadásul egy álló farkú 17 éves sráccal? Nem csoda, hogy ennyi "16 éves vagyok, terhes, mit csináljak?" jellegű kérdés van itt...
2014. márc. 7. 13:45
 26/33 anonim ***** válasza:
Nincs két egyforma gyerek, ahogy két egyforma nevelési módszer sem. Én se vagyok híve annak, hogy verjük állandóan a gyereket, de vannak dolgok amiből nem engedek. Nekem se ez volt az első reakcióm de ahogy írtam már több mint 2 hónapja próbálom szépen vele. És itthon biztos nem látja hogy így beszélnénk egymással, szépen beszélünk vele és normálisan neveljük mégis az óvodában ráragasztják a hülyeséget és már olyan stílust kezdett felvenni és csúnyán odaszólogatni nekem hiába beszéltem vele szépen már én untam állandóan ugyanazt magyarázni neki. Most nem mennék bele, de hidd el ha a te gyereked kezdene olyanokat mondani és hazudozni 6 évesen lehet a második alkalommal kiakadtál volna...persze mindenki más, lehet valaki meg elengedi ezeket a dolgokat a füle mellett mondván de aranyosan füllent a gyerek. SZóval tényleg mindenki más.
2014. márc. 7. 13:48
 27/33 anonim ***** válasza:

26.

Sok mindenben igazad van, nem is pálcát szerettem volna törni feletted, csak meglepődtem a leírtakon. Én sem hagyok rá semmit a gyerekemre, sőt ki is ráz a hideg, amikor látom, hogy szülők miken képesek átsiklani.

25.

"..ráadásul álló farkú 17 éves srác.."?

A mi időnkben sem voltak a fiúknak merevedési zavarai ugye? Mégse estünk 16 évesen teherbe. A kettőnek nincs köze egymáshoz.

2014. márc. 7. 14:08
 28/33 anonim ***** válasza:

Kérdező,

elmondanád majd mi és hogy történt, és arra hogy reagált a lányod?

csak okulásképpen:)

köszönöm

2014. márc. 7. 15:23
 29/33 anonim ***** válasza:

Komolyan van olyan állat, aki megtép egy 6 évest, aztán hagyja, hogy 4 órán(!!) keresztül egyedül szomorkodjon a szobában?!

Hát én válaszul téged téptelek volna jól meg, az biztos...

2014. márc. 7. 16:05
 30/33 anonim ***** válasza:
Ez volt az első és remélem az utolsó is viszont legközelebb is meg fogom tépni nem érdekel ki mit gondol ha 6 éves létére hazudozik, vagy szemtelenkedik a felnőttekkel viselje a következményét is ha a szép szóra nem hallgat. Majd ha itthon ezt látja akkor csinálja, ameddig foglalkozunk vele, szeretjük és ki van nyalva a feneke is a minimum hogy tisztelje a felnőtteket és tudja kivel szembe mit engedhet meg magának. Ha nem tanul belőle tőlem egész héten üldögélhet bent, magának csinálja a bajt. Lehet ez gonosznak tűnik így én se jókedvemből csinálom, de nem akarom ha majd 14 éves legyen és nagyobb dolgokba kezd el majd hazudozni mint ahogy a kérdező is írja nem akkor akarom megtanítani neki mi a helyes és mi nem...amikor valószínűleg kevésbé hallgatnak az emberre.
2014. márc. 7. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!