Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most szerintetek kinek van...

Most szerintetek kinek van igaza? Nevelő apámnak vagy a barátomnak? 15/l

Figyelt kérdés
A baratommal lassan 2 honapja vagyunk együtt.Nem találkoztak mèg nevelő apámmal.Nevelő apámnak meséltem a fiúrol és mivel megbukott így nagyon nem szimpatikus neki és ezért elítéli.mivel a fiú bukott meg én sem tanulok a legjobban mostanaban ezért nem engedi,hogy találkozzak vele.így titokban szoktam amiről nem tud.de nevelő apám sem volt gyereke korában sokkal különb.o is bukott meg ilyenek.Most akkor jogosan tilt nevelő apam a fiútól mikor o is pont ugyan ilyen volt?

2014. márc. 5. 20:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

Kislány, egy új telefon nem generál helyesírási hibákat, azzal legfeljebb betűelütéseid lehetnek.

De most komolyan, az a bajod a nevelőapáddal, hogy nem szeretné, ha te is csak egy futtatott lány szintjét érnéd el?

2014. márc. 5. 21:09
 12/17 anonim ***** válasza:
62%

A nevelőapád lehet akár hatszoros gyilkos, ez akkor sem lehet mentség neked arra, hogy szerinte jobban kéne tanulnod és nem szimpatikus neki egy rosszul tanuló, bukdácsoló srác.

Minden értelmes ember szerint rosszul cselekszel, amikor a párkapcsolatod miatt romlanak a jegyeid. Első a tanulás 15 évesen, és utána jöhet minden más.

Vagy te is egy futtatott lány munkáját végeznéd? Ahhoz valóban nem kell jól tanulni.

2014. márc. 5. 21:11
 13/17 A kérdező kommentje:
Igazábol félèvkor egész jo bizonyítványom volt.Csak 2 db 3-asom lett.Most a 2.félévben meg mivel 8.-os vagyok màr nem igazán számít amúgy sem.Az,hogy rossz jegyeim vannak annyit jelent,hogy most 2 tantárgy helyett 4-5-ből állok 3-ra a többi meg leginkább 4-es.
2014. márc. 5. 21:15
 14/17 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy csak nem szeretné hogy neked is olyan életed legyen mint neki, ha tanulsz és lesz rendes munkád, nem kell lopnod, és még ku***nak sem kell beállnod. Attól hogy ő megbukott, neked nem kötelező. Már átélte, látja a hátrányait, persze hogy nem akarja hogy te is így járj.
2014. márc. 5. 21:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Anno tiniként - amikor természetesen mindent mindenkinél jobban tudtam a világról - alaposan kiosztottam apukám, hogy mit prédikál a cigiről, amikor ő is dohányzik. Azt mondta, velem ellentétben ő már tisztában van a dolog hosszútávú következményeivel.

Tíz év eltelt, rég beláttam, hogy igaza volt. Meg még millió más dologban is. De már mindegy, a múlton nem tudok változtatni.

A gyerekemnek el fogom mondani ezt, amikor tizenéves lesz, meg most neked. Hátha nektek segít.

2014. márc. 5. 22:36
 16/17 anonim ***** válasza:
39%
8.-ban 2 db 3-assal nem vagy rossz tanuló. Én egy tantárgyból 2-es vagyok és le se szidtak, tudják, hogy azt a 2-est is kínkeservesen szerzem meg mindenféle szorgalmi beadandóval. Nekem az egyik legjobb barátom bukott meg 2-szer. Az a lényeg ilyenkor, hogy miért bukott meg? Ez a barátom pl a családi balhék miatt, egy gyerek hogy tanuljon jól, ha állandóan csak veszekedés van körülötte?
2014. márc. 9. 10:29
 17/17 A kérdező kommentje:
Már nem vagyunk együtt,de azèrt is bukott meg az apja 11 hónapig bántalmazta most meg súlyos alvás zavarja van.
2014. márc. 10. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!