Most szerintetek kinek van igaza? Nevelő apámnak vagy a barátomnak? 15/l
Kislány, egy új telefon nem generál helyesírási hibákat, azzal legfeljebb betűelütéseid lehetnek.
De most komolyan, az a bajod a nevelőapáddal, hogy nem szeretné, ha te is csak egy futtatott lány szintjét érnéd el?
A nevelőapád lehet akár hatszoros gyilkos, ez akkor sem lehet mentség neked arra, hogy szerinte jobban kéne tanulnod és nem szimpatikus neki egy rosszul tanuló, bukdácsoló srác.
Minden értelmes ember szerint rosszul cselekszel, amikor a párkapcsolatod miatt romlanak a jegyeid. Első a tanulás 15 évesen, és utána jöhet minden más.
Vagy te is egy futtatott lány munkáját végeznéd? Ahhoz valóban nem kell jól tanulni.
Anno tiniként - amikor természetesen mindent mindenkinél jobban tudtam a világról - alaposan kiosztottam apukám, hogy mit prédikál a cigiről, amikor ő is dohányzik. Azt mondta, velem ellentétben ő már tisztában van a dolog hosszútávú következményeivel.
Tíz év eltelt, rég beláttam, hogy igaza volt. Meg még millió más dologban is. De már mindegy, a múlton nem tudok változtatni.
A gyerekemnek el fogom mondani ezt, amikor tizenéves lesz, meg most neked. Hátha nektek segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!