Most szerintetek kinek van igaza? Nevelő apámnak vagy a barátomnak? 15/l
Figyelt kérdés
A baratommal lassan 2 honapja vagyunk együtt.Nem találkoztak mèg nevelő apámmal.Nevelő apámnak meséltem a fiúrol és mivel megbukott így nagyon nem szimpatikus neki és ezért elítéli.mivel a fiú bukott meg én sem tanulok a legjobban mostanaban ezért nem engedi,hogy találkozzak vele.így titokban szoktam amiről nem tud.de nevelő apám sem volt gyereke korában sokkal különb.o is bukott meg ilyenek.Most akkor jogosan tilt nevelő apam a fiútól mikor o is pont ugyan ilyen volt?2014. márc. 5. 20:56
1/17 anonim válasza:
Csakhogy ő jobban tudja nálad, hogy mi a következménye annak, ha elhanyagolod a tanulást. Nálad az most mellékes, mert a sráccal foglalkozol inkább.
Ha nem javítasz a jegyeiden, akkor jogosan tilt.
Az a szomorú, hogy a sráccal még csak nem is inspiráljátok egymást arra, hogy jól tanuljatok, rossz hatással vagytok egymásra.
2/17 anonim válasza:
Nemi s az a fontos szempont ebben, hogy jogosan, vagy nem jogosan. Inkább az, hogy okosan, vagy nem okosan. A gyerekeket meg kell ismerni. Ha már úgy alakult, hogy egymásba szerettetek, akkor meg kéne próbálnia jó irányba terelni mindkettőtöket. Nevezetesen, hogy mindketten tanuljatok minél jobban, legyetek jó hatással egymásra.
3/17 anonim válasza:
A nevelőapádnak van igaza.
Hogy nem tanulsz a legjobban, azt említened se kellett volna, ennyi helyesírási hiba alapján nem nehéz kitalálni...
4/17 A kérdező kommentje:
De nevelőapám sem jobb.gyermek korában is lopni járt meg ilyenek most meg k****kat futtat.
2014. márc. 5. 21:01
5/17 anonim válasza:
Teljesen igaza van apukádnak. Inkább vedd rá a tanulásra a barátod is, ne te hanyagold el.
6/17 anonim válasza:
És te szeretnél a következő futtatott lány lenni?
7/17 anonim válasza:
Tehát aki nem lop, és nem futtat k*rv@kat, azt már nem is lehet semmi miatt megbüntetni?
8/17 A kérdező kommentje:
Nem a helyesírásom a lényeg.Most kaptam nem régen új telefont és mèg nem nagyon szoktam meg rajta az írást.Nyelvtanból egyébként 4-es vagyok.
2014. márc. 5. 21:04
9/17 anonim válasza:
Ha te eldöntötted, hogy a bukdácsoló kamaszfiúnak hiszel, akkor miért kérdezed meg itt a felnőtteket?
Talán mert valahol mélyen tudod, hogy igaza van? És most keresed, hogy miért nem hiteles számodra a nevelőapád?
10/17 A kérdező kommentje:
Meg igazából ebben mèg vannak bonyolult részek és azokat hosszú lenne mind leirni.
2014. márc. 5. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!