Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most szerintetek kinek van...

Most szerintetek kinek van igaza? Nevelő apámnak vagy a barátomnak? 15/l

Figyelt kérdés
A baratommal lassan 2 honapja vagyunk együtt.Nem találkoztak mèg nevelő apámmal.Nevelő apámnak meséltem a fiúrol és mivel megbukott így nagyon nem szimpatikus neki és ezért elítéli.mivel a fiú bukott meg én sem tanulok a legjobban mostanaban ezért nem engedi,hogy találkozzak vele.így titokban szoktam amiről nem tud.de nevelő apám sem volt gyereke korában sokkal különb.o is bukott meg ilyenek.Most akkor jogosan tilt nevelő apam a fiútól mikor o is pont ugyan ilyen volt?

2014. márc. 5. 20:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Csakhogy ő jobban tudja nálad, hogy mi a következménye annak, ha elhanyagolod a tanulást. Nálad az most mellékes, mert a sráccal foglalkozol inkább.

Ha nem javítasz a jegyeiden, akkor jogosan tilt.

Az a szomorú, hogy a sráccal még csak nem is inspiráljátok egymást arra, hogy jól tanuljatok, rossz hatással vagytok egymásra.

2014. márc. 5. 20:58
 2/17 anonim ***** válasza:
48%
Nemi s az a fontos szempont ebben, hogy jogosan, vagy nem jogosan. Inkább az, hogy okosan, vagy nem okosan. A gyerekeket meg kell ismerni. Ha már úgy alakult, hogy egymásba szerettetek, akkor meg kéne próbálnia jó irányba terelni mindkettőtöket. Nevezetesen, hogy mindketten tanuljatok minél jobban, legyetek jó hatással egymásra.
2014. márc. 5. 21:00
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

A nevelőapádnak van igaza.

Hogy nem tanulsz a legjobban, azt említened se kellett volna, ennyi helyesírási hiba alapján nem nehéz kitalálni...

2014. márc. 5. 21:00
 4/17 A kérdező kommentje:
De nevelőapám sem jobb.gyermek korában is lopni járt meg ilyenek most meg k****kat futtat.
2014. márc. 5. 21:01
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igaza van apukádnak. Inkább vedd rá a tanulásra a barátod is, ne te hanyagold el.
2014. márc. 5. 21:02
 6/17 anonim ***** válasza:
92%
És te szeretnél a következő futtatott lány lenni?
2014. márc. 5. 21:03
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Tehát aki nem lop, és nem futtat k*rv@kat, azt már nem is lehet semmi miatt megbüntetni?
2014. márc. 5. 21:03
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem a helyesírásom a lényeg.Most kaptam nem régen új telefont és mèg nem nagyon szoktam meg rajta az írást.Nyelvtanból egyébként 4-es vagyok.
2014. márc. 5. 21:04
 9/17 anonim ***** válasza:
89%

Ha te eldöntötted, hogy a bukdácsoló kamaszfiúnak hiszel, akkor miért kérdezed meg itt a felnőtteket?

Talán mert valahol mélyen tudod, hogy igaza van? És most keresed, hogy miért nem hiteles számodra a nevelőapád?

2014. márc. 5. 21:04
 10/17 A kérdező kommentje:
Meg igazából ebben mèg vannak bonyolult részek és azokat hosszú lenne mind leirni.
2014. márc. 5. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!