Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek, ha az apukája...

Mit tehetek, ha az apukája nem akarja megismerni a gyermekemet?

Figyelt kérdés
Sajnos amikor teherbe estem, a gyermekem apukája eldöntötte, hogy nem akarja sem a gyereket, sem a velem való kapcsolatot. Így egyedül hordtam ki és nevelem a kisfiunkat, aki két éves most. Még soha nem találkoztak és én nem is erőltetem, annak ellenére, hogy nagyon örülnék annak, ha találkoznának és a kisfiamnak is lenne apukája. Az apukája teljesen elzárkózik és 1-2 fotón kívül semmim sincs róla. Néha ír egy sms-t megkérdezi, hogy vagyunk, néha már mondta is, hogy eljön, de mégsem tette. Most úgy érzem, hogy nem tudom mit tegyek. Semmiképpen nem erőltetném, de félek, hogy egyszer csak késő lesz...
2014. márc. 4. 10:25
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
6-os,talan nezdd meg a Nema sikoly cimu filmet,hatha megvaltozik a velemenyed a vakuumos abortuszrol!Az abortusz nem fogamzasgatlas!Kerdezo,szerintem se eroltesd a talalkozast,de ne is titkolozz majd,amikor a kisfiad megkerdezi,hogy hol van az o apukaja...mert meg fogja...el lehet mondani,hogy o is megertse,hogy apukaja elment,mert ti ketten nem ertettetek meg egymast,vagy vmi ilyesmi,de mindig szepen beszelj az apukajarol!Es remelem te is hamarosan megismerkedsz majd valakivel,aki sajatjakent fogja szeretni a kisfiad is,kivanom Nektek!!!Meg annyit hogy kozelrol ismerek egy mara mar felnott kisfiut,akinek szinten szuletese elott ment el az apukaja,majd kesobb megismerte,de sose tudta neki megbocsajtani,hogy elment,manapsag meg szegyelli,mert alkoholista lett(marmint az apa) es inkabb atmegy a masik oldalra,ha az utcan talalkoznak!
2014. márc. 4. 23:37
 42/43 anonim ***** válasza:
54%

Nem hiszem, hogy jóérzésű ember szeretné hallani azokat a beültetett gondolatokat, melyekkel el lesz látva a kisfiú! Anyuka hazudni fog egy életen keresztül, úgy hogy apukáját valószínű ő is kerülni fogja!

Arra azért kíváncsi lennék, ha majdan behálózza őt is egy kétségbeesett "hajadon", aki majd őt szemeli ki donornak (a ma aranyos két éves kisfiút), aki sehogyan sem lesz felkészülve arra, hogy apa legyen, de átverik, belerángatják, mert apa lesz, akkor most az "ártatlan" anyuka mit fog mondani? Hogyan fogja lereagálni? Javasolni fogja egyetlen kicsi fiának, hogy tegye csak tönkre nyugodtan az életét, vállalja "boldogan"? Soha nem lesz lelkiismeret furdalása?

2014. márc. 5. 06:49
 43/43 anonim ***** válasza:
90%
41-es vagyok,meg annyit tennek hozza,hogy az en ferjemnek se volt soha apukaja,mert meghalt mielott o megszuletett volna es az anyukaja nem ùent tobbe ferjhez,de azert a ferjembol egesz jo apa lett es mint ferfi is helyt all,pedig az anyukaja egyedul nevelte.A mi fiunkon kivul van mar 2 nagyfia,oket is segiti,ahogy tudja,nagyon jo a kapcsolatuk,tehat apakent nem vallott szegyent,pedig neki soha nem volt...Ez csak azert irtam,hogy nem boritekolhato,hogy ha edesanyja egyedul neveli,akkor nem lesz ferfias ferfi vagy jo apa...
2014. márc. 5. 15:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!