Mit tehetek, ha az apukája nem akarja megismerni a gyermekemet?
Kedves Kérdező!
Már utolsó hozzászólásod előtt is írni akartam, hogy ilyen előzmények után már tökéletesen meg tudom érteni azt, hogy miért tartottad meg a gyereket.
Igen ebben a helyzetben, erkölcsileg igazolható az önzőség, még ha méltánytalan is a férfival, hogy a gyereket megtartottad.
Viszont ilyen esetben jobb érzésű nő tisztában lenne azzal, hogy így is ő verte át a férfit, és a férfitól nem várna semmit, pláne nem hibáztatná.
"Először is, amikor megfogant a fiam, akkor egy szóval sem mondta, hogy nem akar gyereket."
"Hú de jó, hogy nem beszéltünk róla...", vagy mondta, hogy szeretne? Ha gyermeket szeretnék, mondom, hogy gyermeket szeretnék! Ha nem mondok semmit, nem azt jelenti, hogy: bármi lesz, te jogilag igazolva vagy, mert nem tisztáztunk semmit! Jogilag lehet, de erkölcsileg nem!
A kisfiad semmiféle nevelést nem kapott, amit egy férfi biztosíthatna neki! Ettől te fosztottad meg, és viheted neki "jogilag" az emlékeidet mentségnek! Pótolni már semmit nem fog. Nem tudhatod miről van szó, mert ez a mentalitás öröklődik a családodban. Ha nem tudod, hogy mit veszített, attól még elveszítette, akárhogyan mented fel magad erkölcsileg, jogilag...
Elszórt gondolatok a tudatalattidba:
"De mindegy, nem ez volt a kérdésem lényege, mindig lesznek olyan férfiak, akik nem vállalják a felelősséget..."
Ez a nem semmi felfogás! Neked jogod van megtartan, mert te döntesz a magzatodról, annak ellenére, hogy ő nem vállalja a gyermeket! Nem vállalta azt, hogy apa legyen, mert el akarta vetetni! Ezt te igazoltad, jogilag is! Most már, hogy te "cskakazértismegszülöm!!!", még ő a jellemtelen, mert nem vállalja a gyermeket?
Szemét férfiak! Nem akarjátok felnevelni és anyagilag támogatni azt a gyereket akit a nyakatokba sózott egy nő, mert azt hitte, hogy a férfit magához láncolhatja a gyerekkel! Tévedett.
Kérdező, ugye te sem azt várod el, hogy mindenki az exedet szídja? Te döntöttél arról egyedül, hogy megtartod a gyereket és felneveled. Akkor ezentúl is egyedül gondoskodj róla.
Ó tényleg milyen igazatok van. Az abortusz, igen, az a jó megoldás!!! Öljünk magzatokat! Menjen inkább tönkre egy nő élete, mint egy férfié. Ez igaz. Tényleg milyen hülye is vagyok...
Ja azt is elfelejtettem, hogy egyedül voltam ott, amikor teherbe estem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!