Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy az őrületbe...

Normális, hogy az őrületbe kerget a családom?

Figyelt kérdés

Mit eszel, miért azt eszed, mennyit eszel belőle, mit csinálsz a fürdőben, milyen filmet nézel.. Minden egyes cselekvésemet figyelik és kérdezgetnek!! Soha semmit nem csinálhatok a tudtuk nélkül! Egyetlen egy nyugis, szabad percem sincs itthon, mert 0-24 itthon vannak! Apám végignézi, ahogy megeszem az ebédemet, felvágom a kenyeret és hasonlók.. Bámul!!!

Anyám 5 percenként magát sajnáltatva sóhajt nagyokat, jajjog, hogy neki ez meg az mennyire fáj, milyen nehéz az élet...

Komolyan kezdek megőrülni!! Ott tartok, hogy már a barátaim társaságát sem keresem, pasit sem akarok. Egyszerűen elborul az agyam, ha kérdeznek valamit pl a napomról, már egyből számonkérésnek veszem, mert itthon folyton ez van..

Szeretnék elköltözni és egyes egyedül élni, elmenni valahova úgy, hogy csak én tudok róla, hangosan zenét hallgatni és énekelni, azt enni amit akarok anélkül, hogy valaki bámulna közben..

Megőrülök...

2014. febr. 27. 18:42
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Legalább annyira beteges, mint itt kiélni a frusztrációdat.
2014. febr. 27. 19:28
 32/55 anonim ***** válasza:
Fúúú ez tényleg elég durva lehet. És ha azt mondod h semmit? A mit gépelsz kérdésre? Ha megpróbálod őket így leépíteni? Vagy a kajádat bevinni a szobádba? És magadra zárni az ajtót?
2014. febr. 27. 19:32
 33/55 anonim ***** válasza:
81%

"Akkor leírhatnád, hogyan gondolod ezt. Ha már tanácsot osztasz, akkor fejtsd is ki, kérlek.

Havi min. 100.000 Ft kell. Diákmunkán lehetetlen, 2 hónap alatt pedig egyrészt lehet, hogy unkát sem találnék, másrészt nem tudok 2 évre elengedő tartalékot felhalmozni."

Kiveszel egy szobát valahol, havi huszonötből megvan a szoba és a rezsi. Elmész Tescoba árufeltöltőnek, hatvanat megkeresel ott.

Nem kell két évre tartalékot felhalmozni.

Egyébként szerintem sem normális az, ahogy gondolkozol az élet dolgairól. És az sem, hogy ahogy kapod a megoldásokat, de mindegyikre keresel egy kifogást.

2014. febr. 27. 19:34
 34/55 anonim ***** válasza:
63%
Na, én egyáltalán nem vagyok frusztrált, felőlem úgy éled a paranoid életedet ahogy akarod. Megoldani soha nem fogod a problémáidat, mert mindenre van egy kifogásod. Élősködni fogsz mindig is a szüleid nyakán, soha nem lesz önálló életed, mert mindig azt fogod gondolni, hogy mindenki csak veled foglalkozik. Azt gondolod, hogy különb vagy mindenkinél, bár nem értem mire vered magad, majd a két év múlva elvégzendő OKJ-d-ra?
2014. febr. 27. 19:38
 35/55 anonim ***** válasza:
Na, kérdező, most akkor mondj valami jót: magadról és a szüleidről, testvéredről, valami, ami tetszett, jól érezted magad. Kérünk egy élményt, amire szívesen gondolsz.
2014. febr. 27. 19:41
 36/55 anonim ***** válasza:
Nem nem normális ahogy viselkednek a szüleid. Egyet tehetsz, hogy tanulsz, kibírod még 1-2 évig a szüleiddel az a cél lobogjon a szemeid előtt, hogy amint lehetőséged lesz, akár belföldi, akár külföldi munka, otthagyod őket. Amúgy lehet, hogy most olyan időszakon mész keresztül, amikor még sötétebbnek látod a helyzetedet. Ne csüggedj, fel a fejjel, a felhők fölött mindig süt a nap, rád is várnak szép élmények! Kitartás!
2014. febr. 27. 19:57
 37/55 A kérdező kommentje:

Semmire nem gondolok szivesen, semmilyen elmenyem nincs. Kb 12 eve sehol sem voltam a csaladommal. Ne egy normalis csaladot kepzeljetek el, mi csak elunk egymas mellett. A hugommal pl lehetetlenseg beszelni, mert csak a net erdekli es kihajt a szobabol idegbetegen.

Orulok, hogy annyira nagyon ismersz, de en abban a pillanatban pattanok innen, amint lesz munkam. Es soha tobbet nem fogom veluk tartani a kapcsolatot.

2014. febr. 28. 06:21
 38/55 A kérdező kommentje:
Azt meg remelem csak viccbol irtad, hogy arufeltoltos munkara alapozzam a megelhetesem. De vegulis ha mellette ehenhalok akkor tok jo.
2014. febr. 28. 06:23
 39/55 A kérdező kommentje:

Amugy mivel vertem magam az okjra? Nem latom. Megemlitettem, hogy amellett nem nagyon tudok melozni.

Te forgatod ki a szavaimat es latsz bele baromsagokat, de akkor legalabb ne velem bunkozz:)

2014. febr. 28. 06:24
 40/55 anonim ***** válasza:
82%
Igényeid vannak, de kifogáskeresésben még jobb vagy.
2014. febr. 28. 08:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!