Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy az őrületbe...

Normális, hogy az őrületbe kerget a családom?

Figyelt kérdés

Mit eszel, miért azt eszed, mennyit eszel belőle, mit csinálsz a fürdőben, milyen filmet nézel.. Minden egyes cselekvésemet figyelik és kérdezgetnek!! Soha semmit nem csinálhatok a tudtuk nélkül! Egyetlen egy nyugis, szabad percem sincs itthon, mert 0-24 itthon vannak! Apám végignézi, ahogy megeszem az ebédemet, felvágom a kenyeret és hasonlók.. Bámul!!!

Anyám 5 percenként magát sajnáltatva sóhajt nagyokat, jajjog, hogy neki ez meg az mennyire fáj, milyen nehéz az élet...

Komolyan kezdek megőrülni!! Ott tartok, hogy már a barátaim társaságát sem keresem, pasit sem akarok. Egyszerűen elborul az agyam, ha kérdeznek valamit pl a napomról, már egyből számonkérésnek veszem, mert itthon folyton ez van..

Szeretnék elköltözni és egyes egyedül élni, elmenni valahova úgy, hogy csak én tudok róla, hangosan zenét hallgatni és énekelni, azt enni amit akarok anélkül, hogy valaki bámulna közben..

Megőrülök...

2014. febr. 27. 18:42
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
70%

"Otthon élek, és? Hogyan költözzek el 0 keresetből? Még érettségim sincs."

Menj el szakmunkásnak. Miért nem érettségiztél le? Tán az is a szüleid hibája?

Ha viszont a szüleid pénzéből élsz, akkor az ő szabályaik szerint kell élned, és elviselni, hogy érdeklődnek irántad....

2014. febr. 27. 18:50
 12/55 A kérdező kommentje:
Ó. Én kérek elnézést amiért még "csak" 18 évesen érettségizem le.
2014. febr. 27. 18:51
 13/55 anonim ***** válasza:
100%

El van nézve :D

Ne nyafogj, érettségizz le, menj el dolgozni és költözz el. Ha jól tippelem, még fél éved van az iskolából. Nyáron már mehetsz is dolgozni.

Sok sikert!

2014. febr. 27. 18:55
 14/55 A kérdező kommentje:

Tudod te, hogy mennyi munkalehetőség van egy érettségivel rendelkezőnek?

Csak mert az egyik legjobb barátom is jelenleg érettségivel keres munkát, még a legganébb helyre is elviszi az önéletrajzát, és semmi.

Különben szeptembertől kezdődik az okj-m, ami heti 3x 10 óra, 2 nap pedig gyakorlat.

2014. febr. 27. 18:57
 15/55 anonim ***** válasza:
25%

"Undorodom a gyerekektől"

Kösd föl magad, minden gondod megszűnik. Nem kell ilyen hernyó a világba.

2014. febr. 27. 19:02
 16/55 A kérdező kommentje:
Gratulálok, nagyon intelligens vagy!:) Másik ember döntését képtelen vagy elfogadni. Várj, hagy tapsoljalak meg, ősanya!
2014. febr. 27. 19:03
 17/55 anonim ***** válasza:
33%
mit ősanyázol barom, az "undorodás " nem egy döntés
2014. febr. 27. 19:08
 18/55 anonim ***** válasza:
67%

Nem akarsz se élettársat, se férjet? Pedig valakivel összeköltözni a legügyesebb módja a szülőktől elköltözésnek.

Én is átélem ezt: hazajövök vasárnap hajnalban, délben felkelek, erre a drága Szüleim egyből nekiállnak kikérdezni. Pedig pár évvel idősebb vagyok nálad - én azért nem költöztem el, mert nincs kivel összebútorozni. Egyedül meg minek háztartást fent tartani? Egyedül a főzés okozna gondot, de a melegkaját megoldanám a munkahelyemen. És minek? Hogy egyedül legyek hazaéréstől munkába indulásig? :)

Inkább fogd fel féltésnek ezt a dolgot, mint beavatkozásnak a magánügyeidbe.

A szüleidnek meg kellene valami program vagy közös hobbi. Küldd el őket moziba (esetleg a zsebpénzedből tegyél félre jegyre és vedd meg nekik), ajánlj nekik programokat ahova elmehetnek kettesben, ilyesmi.

2014. febr. 27. 19:11
 19/55 A kérdező kommentje:

Ez bonyolult, de nem is akarnak sehova se menni. És ez nem féltés már közel sem...

Mitől féltenének? Hogy minden kifli félbevágásánál elvérzek?

Rám vannak tapadva, egész nap velem foglalkoznak. Mostanában új szokásuk, hogy minden szó nélkül bejönnek a szobámba, beállnak mögém és nézik, hogy mit csinálok a gépen....

2014. febr. 27. 19:13
 20/55 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem inkább te kergeted őrületbe a családodat. Ez a felfogás, meg gondolkodásmód ami neked van az teljesen beteges. Menj el egy jó pszichológushoz!
2014. febr. 27. 19:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!