Megismerkedtem egy sráccal aki szimpatikus és én is neki és lehet, hogy lesz köztünk valami. Nekem még nem volt barátom és semmilyen értelemben nem voltam még fiúval, visszafogott vagyok, nem bulizok, nem iszok, nem cigizek és normális vagyok. Vannak terveim is és érett gondolkodásúnak tartom magam, meg mások is szokták mondani. Találkozgatok ezzel a sráccal és hamarosan szeretném bemutatni a családomnak. Csak az a baj, hogy 11 évvel idősebb nálam. Nemsokára 28 lesz, én meg 17 vagyok. Pedig az életstílusa miatt biztos, hogy kedvelnék a szüleim, szerintem nagyon jól kijönnének de félek, hogy a kora miatt még azt se engednék, hogy találkozgassunk. Vagy nem tudom, mert még nem volt barátom. De szerintem biztos, hogy nem örülnének neki. Apukám jut róla eszembe. Nem tűnik fel annyira a korkülönbség, nagyon sok dologról egy a véleményünk. Kérlek ne szidjátok mert nem ismeritek, nem tudjátok, hogy milyen ember. Hozzátenném, hogy nem a fiatal lányokra bukik, mi is véletlenül találtunk egymásra és még nem volt ennyire fiatal barátnője. Ha eljutunk a bemutatásig akkor hogyan csináljam? Szerintetek mennyire akadnának ki? :/
2014. febr. 15. 20:41
1/7 anonim válasza:
ha normálisak akkor nem fognak kiakadni. még mindig jobb egy 28 éves(ráadásul lassan te is felnőtt leszel) mint egy 40 éves.
szerintem beszélj azzal a szülőddel amelyikben jobban megbízol, hogy van egy fiú aki tetszik és mellesleg megemlíted az életkorát. aztán meglátod mi lesz a reakció
2014. febr. 15. 20:48
2/7 anonim válasza:
Én először elméletben feltenném a kérdést a szüleimnek külön-külön, hogy problémájuk lenne-e egy ilyen helyzettel (mármint a korkülönbségre gondolok). Ha elméleti áldásukat adták, jöhet a bemutatás, a srác pedig, hiába tudják a szüleid, mennyi idős, vegye elő a legfiatalosabb formáját: borotválkozzon meg, nem kell szmoking, elég hétköznapi ruha, stb. :)
2014. febr. 15. 21:12
3/7 A kérdező kommentje:
Egyébként fiatalnak néz ki, 20-22-nek mondanám ha nem tudnám. Szoktam mostanában beszélgetni a korkülönbségről anyukámmal, de neki az a véleménye, hogy előbb vagy utóbb úgyis érezhető lesz a nagy különbség. Apukámat nem tudom, sose beszélek vele ilyenekről. A nővérem szerint meg mindegy csak normális legyen, ezt akkor mondta amikor egy 25 éves sráccal beszélgettem.
2014. febr. 15. 21:15
4/7 anonim válasza:
"Pedig az életstílusa miatt biztos, hogy kedvelnék a szüleim, szerintem nagyon jól kijönnének "
Itt azért van egy "csöppnyi" ellentmondás!
Hogy is van ez?
Nem csak a korával van "probléma", hanem az életvitele is necces? Miben nyilvánul ez meg?
A szüleidet egyébként nem ismerjük, nem tudhatjuk, hogy reagálnak.
Én biztos, hogy gyanakvó lennék. Egy 28 évesnek nagyon nem ott kellene tartania, hogy egy 17 éves minden téren megfelelő partnernek tekintsen. De azért nem zárkóznék el attól, hogy a lány bemutassa.
2014. febr. 15. 21:56
5/7 anonim válasza:
*sztornó, nem aludtam, félreolvastam, szorri
2014. febr. 15. 21:56
6/7 anonim válasza:
lehet hogy 28 éves, de nem ért még el annyit az életben és nincs önbizalma hozzá hogy a saját korosztályából ismerkedjen.
szerintem nem kell olyan nagy sóhajokkal kísérve beszélni róla. elég ha annyit mondasz hogy udvarol neked egy fiú, szeretnéd bemutatni, ha megismerték, akkor pedig kíváncsi vagy a véleményükre.
nekem 18 évesen 25 éves barátom volt, anyum bírta, mert rendes, felelősségteljes fiú volt, nyugodtabb szívvel engedett el vele bárhová mint a korombeliekkel.
2014. febr. 16. 02:09
7/7 A kérdező kommentje:
Oh.. de régi :D
Pár héttel a kérdés kiírása után összejöttünk és azóta is együtt vagyunk. Király :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!