Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ma megtudtam hogy igazából én...

Ma megtudtam hogy igazából én csak becsúsztam, nem is akarták hogy megszülessek. Eddig is utáltam az életemet, most még jobban. Megakarok halni. Vélemény?

Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 19:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Kit erdekel? Ezt nekem is sikerult megtudnom 13 evesen egy nayaralas soran. Azota felnottem, sajat eletem van, boldog vagyok. A mult enm erdekel.
2014. febr. 13. 19:12
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is becsúszott gyerek vagyok, anyukámon, és az ő anyukáján kívül senki sem akart. Mégsem akarok meghalni.
2014. febr. 13. 19:13
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is véletlen gyerek vagyok, nah és? :D Itt vagyok, az a lényeg.
2014. febr. 13. 19:14
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is becsúszott gyerek vagyok, de szeretek élni. Ez még nem indok arra, hogy meghaljak...
 5/22 A kérdező kommentje:
És a nővéremtől egésznap azt hallgatom hogy én haszontalan,undorîtó féreg vagyok,az én barátaim hülye senkik,bezzeg az övéi,mindent rosszul csinálok stb...
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Meghalni még ráérsz. Nem akarták, mégis megszülettél, még fel is nőtté és most internetezel, fantasztikus kifutás és még mi minden jön ezután !!! Egyébként nem Téged nem akartak, hanem már vagy még azt a terhességet (nyilván megvolt az okuk), amikor Neked még olyanod sem volt, hogy tudat !
2014. febr. 13. 19:15
 7/22 MrPifta ***** válasza:
84%
nem értem, ez miért lenne ok az öngyilkosságra
2014. febr. 13. 19:17
 8/22 A kérdező kommentje:
Nem ez a fő indok,rosszul fogalmaztam.Sokmás dolog van,amit nem tudok senkinek elmondani nagyon régóta és ez már nagyon felőröl.Egy barátnőm volt akinek mindent eltudtam mondani de Ő meghalt.Az én társaságomban és ez azóta is kínoz.
2014. febr. 13. 19:23
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Mit vagy oda,mindenki becsúszott ki igy ki ugy.
2014. febr. 13. 19:26
 10/22 anonim ***** válasza:
96%

Radnóti Miklós: Előhang egy "monodrámához" /részlet

Kérdeztek volna magzat-koromban...

Ó, tudtam, tudtam én!

Üvöltöttem: nem kell a világ! goromba!

nem ringat és nem ápol, -

ellenemre van!

És mégis itt vagyok.

A fejem rég kemény

s tüdőm erősödött csak,

hogy annyit bőgtem én.

[link]

2014. febr. 13. 19:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!