Ma megtudtam hogy igazából én csak becsúsztam, nem is akarták hogy megszülessek. Eddig is utáltam az életemet, most még jobban. Megakarok halni. Vélemény?
Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 19:10
1/22 anonim válasza:
Kit erdekel? Ezt nekem is sikerult megtudnom 13 evesen egy nayaralas soran. Azota felnottem, sajat eletem van, boldog vagyok. A mult enm erdekel.
2/22 anonim válasza:
Én is becsúszott gyerek vagyok, anyukámon, és az ő anyukáján kívül senki sem akart. Mégsem akarok meghalni.
3/22 anonim válasza:
Én is véletlen gyerek vagyok, nah és? :D Itt vagyok, az a lényeg.
4/22 anonim válasza:
Én is becsúszott gyerek vagyok, de szeretek élni. Ez még nem indok arra, hogy meghaljak...
5/22 A kérdező kommentje:
És a nővéremtől egésznap azt hallgatom hogy én haszontalan,undorîtó féreg vagyok,az én barátaim hülye senkik,bezzeg az övéi,mindent rosszul csinálok stb...
2014. febr. 13. 19:14
6/22 anonim válasza:
Meghalni még ráérsz. Nem akarták, mégis megszülettél, még fel is nőtté és most internetezel, fantasztikus kifutás és még mi minden jön ezután !!! Egyébként nem Téged nem akartak, hanem már vagy még azt a terhességet (nyilván megvolt az okuk), amikor Neked még olyanod sem volt, hogy tudat !
7/22 MrPifta válasza:
nem értem, ez miért lenne ok az öngyilkosságra
8/22 A kérdező kommentje:
Nem ez a fő indok,rosszul fogalmaztam.Sokmás dolog van,amit nem tudok senkinek elmondani nagyon régóta és ez már nagyon felőröl.Egy barátnőm volt akinek mindent eltudtam mondani de Ő meghalt.Az én társaságomban és ez azóta is kínoz.
2014. febr. 13. 19:23
9/22 anonim válasza:
Mit vagy oda,mindenki becsúszott ki igy ki ugy.
10/22 anonim válasza:
Radnóti Miklós: Előhang egy "monodrámához" /részlet
Kérdeztek volna magzat-koromban...
Ó, tudtam, tudtam én!
Üvöltöttem: nem kell a világ! goromba!
nem ringat és nem ápol, -
ellenemre van!
És mégis itt vagyok.
A fejem rég kemény
s tüdőm erősödött csak,
hogy annyit bőgtem én.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!