Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ma megtudtam hogy igazából én...

Ma megtudtam hogy igazából én csak becsúsztam, nem is akarták hogy megszülessek. Eddig is utáltam az életemet, most még jobban. Megakarok halni. Vélemény?

Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 19:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A szüleim sem akartak második gyereket, de csak terhes let Anyum, elvetették és újra terhes lett és mivel nagyon jönni akartam, így azt mondták, jó akkor jöjjön. De ez engem nem viselt meg. Egész életemben éreztem, hogy szeretnek.

Az élet nem mindig a tervek szerint halad :)

2014. febr. 13. 19:42
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
ha nem akarták volna,hogy megszüless,elvetetnek...Mivel megszülettél,akartak,nálunk legalábbis így volt...egy becsúszott gyerek anyukája
2014. febr. 13. 19:55
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Írtad is, hogy neked nem csak ez a problémád, más tényezők is boldogtalanná tesznek. Szerintem ez már csak a hab a tortán. Szerintem menj el egy pszichológushoz, nem mindegyiknél kell fizetni, ahol pl. én lakom, van olyan pszichológus, aki tb-re látja el az egész várost. A szakember segít leásni a problémáid gyökereihez, és abban is segít, hogy miként oldd meg a gondokat, hogyan viselkedj a környezetedben élő emberekkel. Az önbizalmad is nőni fog, ha elmész, nálam legalábbis így volt. Sok-sok ölelést küldök neked, és kitartás!
2014. febr. 13. 20:24
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm önbizalmam van elég,pszichológusnál voltam,elküldött hogy keresek barátokat...csak az a baj hogy nem találtam "megfelelő embert".
2014. febr. 13. 20:35
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
És amúgy hány éves vagy?
2014. febr. 13. 20:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A legkisebb gyerekünk nekünk is véletlenül sikerült. Komolyan mondom, semmit különbséget nem jelentett azóta.
2014. febr. 13. 21:43
 17/22 anonim ***** válasza:

Nekem a második csúszott be. Ha nagyon nem akartuk volna, hogy megszülessen akkor elvetetem és mára csak egy kósza emlék lenne, hogy egyszer volt abortuszom. Annyi a különbség a másikkal, hogy a "készítése" időpontjában nem fordult meg a fejemben, hogy na vajon akkor 9 hónap múlva babázok vagy sem, csak élveztük a pillanatot.

Úgyhogy az nem számít, hogy becsúszott gyerek vagy-e vagy sem, akit szeretettel várnak, ott nincs jelentősége.

Az, hogy a tesód bunkó veled, már más történet.

2014. febr. 14. 06:53
 18/22 anonim ***** válasza:

"És a nővéremtől egésznap azt hallgatom hogy én haszontalan,undorîtó féreg vagyok"

Bocs, de anyád nem vágja visszakézből pofán? Én nem szoktam verni a gyerekeimet (mert tudnak normálisan viselkedni és semmi szükség rá), de ha meghallanék egy ilyet valamelyik szájából akkor lehet, hogy meglendülne a kezem. Itt nem az a lényeg, hogy becsúsztál vagy sem, hanem az, hogy a szüleid nem képesek megnevelni a nagyszájú kölküket.

2014. febr. 14. 06:58
 19/22 anonim ***** válasza:

Arról vélemény, hogy meg akarsz halni? Nem agy normális. Ha nem akartak volna, elvetetnek, úgyhogy lehet, hogy eredetileg nem akartak, de mégis megtartottak, nem adtak örökbe, nevelnek téged.

A nővéredre meg nincsenek is szavak, undorító alak.

2014. febr. 14. 09:51
 20/22 anonim ***** válasza:

Én is 4. becsúszott gyerek vagyok. És mégis én voltam a kis kedvenc, mindig is éreztem azt hogy mennyire szeretnek. Az egy dolog hogy valaki nem tervez több gyereket, de ha becsúszik, attól még épp úgy várják aztán és szeretik mintha tervezett lett volna. :) Beszélj anyukáddal az érzéseidről és arról, hogy hogyan viselkedik veled a tesód. Anyukáddal jó a kapcsolatod? És meg ne forduljon a fejedben többször hogy megakarsz halni!! Keress új barátot!

Egy 3 gyerekes anyuka

2014. febr. 14. 12:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!