Ma megtudtam hogy igazából én csak becsúsztam, nem is akarták hogy megszülessek. Eddig is utáltam az életemet, most még jobban. Megakarok halni. Vélemény?
Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 19:10
22/22 anonim válasza:
Szia, a legjobb barátnőm öngyilkos lett, kiugrott a 9-ről. Bennem még ma is óriási harag van, hogy hogyan tehetett ilyet. 20 éve történt.
"És a nővéremtől egésznap azt hallgatom hogy én haszontalan,undorîtó féreg vagyok,az én barátaim hülye senkik,bezzeg az övéi,mindent rosszul csinálok stb..."
Nem szoktam csúnyán fogalmazni, de most muszáj: szard le a nővéredet. Az életed olyan, amilyenné Te alakítod magadnak. Látod a válaszokból, hogy mennyi a "becsúszott" gyerek, és mégis vidáman elboldogulnak. Meríts erőt az életed pozitív dolgaiból. Biztosan van ilyen. Csak nyisd ki a szemedet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!